El arbejde er 50.000 kr nok ?

Vi har købt en hus fra 1970, og hvis skal have flyttet køkken og bad så der skal flyttes nogle installationer + vi skal have sat spots op + der skal nok også laves nogle flere kontakter rundt omkring +

Sikringsgrupper skal der nok laves nogle flere af (det der sidder der nu er med de store sikringer (propper) og et FI relæ, og så skal der nok også laves jord til installationerne i køkken (ved ikke om der er jordspyd der nu)

Tror i 50.000 kr. er nok i vores budget til en elektrikker ? (huset er 146 m2 - og det er jo nok også mange steder de "gamle" ledninger kan bruges ?)

Kan man normalt få lov til selv at trække ledninger / rør, og så at elektrikkeren selvfølgelig tilslutter i begge ænder ?
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Tja... Nu bor du jo i et af de "prisbevidste" postnumre... Så måske du kan få det gjort til den pris. Men det er MEGET svært at sige uden at have set installationen, og det vil de fleste prof'er nok også mene. Du skal jo måske have så meget som:
- Ny tavle
- Nye kabeltræk i min. halvdelen af huset
- Skal disse fræses ind ?
- Evt. udskiftning af kontakter, lampesteder og afbrydere, antal ukendt
- Skal der etableres NYE lampesteder, kontakter og abrydere ? Og hvor mange ?
- Skal disse være som skjult installation
- Du skal have lidt spots, evt. et sæt, måske to ?
- Du BURDE have jord på et så moderne hus, men måske et spyd, plus installation.

Hvis du skal have ALT lavet, og der er MEGET af det, så er 50.000 nok i underkanten, skal du kun have lavet lidt, og laver du selv murer/tømrer/maler arbejdet, så er 50.000 nok i orden.
Du kan også selv sætte rør op til at elektrikkeren kan trække kabler, men du bør ikke trække kabler uden først at have aftalt det med elektrikeren. (nogle vil sige du ikke må, men det er et fortolkningsspørgsmål)
Ja det er noget af en omgang smile, vi er også ved at overveje bare at rykke alt ned indvendigt (også el), og så få lavet komplet ny elinstallation i et hus på 146 m2 hvor det skal laves efter samme standard som man laver i en nyt hus hvad pris snakker vi så ? 80.000 - 100.000 kr ?
Citat fra Twist

... (nogle vil sige du ikke må, men det er et fortolkningsspørgsmål)

Gu' er det ej... :-)

clausdk: Dine prisoverslag ser ganske fornuftige ud - men som Twist siger er der mange ubekendte. Ring til to-tre installatører (lokale) og bed dem om at komme med overslag. Der er nogle der påstår der er nedgang i branchen og i så fald burde de have tid til at kigge forbi.

Hej Claus, 

Hvad endte du med at gøre? Og hvad endte det med at koste?

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også