HVORDAN LAVER VI EN GOD TØNDEGRILL

VI HAR FÅET OS EN LÆNGE ØNSKET TØNDE, SOM VI VIL LAVE OS EN GRILL AF. VI ER NEMLIG EN STOR FAMILE NÅR VI ER SAMLET OG DET ER ÉN DEJLIG MULIGHED FOR AT ALLE KAN GRILLE SAMTIDIG MED EN SÅ STOR GRILL.
JEG HAR FØR HAFT LEJET EN SÅDEN GRILL, MEN KAN DA IKKE HUSKE HVORDAN DEN VAR LAVET.
KAN NOGEN FORTÆLLE MIG HVORDAN VI SKAL GØRE.
ELLER HVOR JEG KAN ´FINDE EN GOD HJEMME SIDE MED IDEER TIL HVORDAN DEN SKAL LAVES. JEG HAR BRUGT LANG TID PÅ NETTET MEN KAN IKKE FINDE NOGET.

------------------
BALLERUP

BALLERUP
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg lånte en sådan grill for ikke ret lang tid siden. Den var monteret i en sammesvejset ramme med ca. en meter høje ben. Selve monteringen var simpel lavet med et hul i ramme og midt i tønden i begge sider. Husk at i mindst den ene af sideren skal der være et ekstra hul, så tønden ikke kan rulle rundt. Men der er sikket mange. som har en bedre konstruktion end denne, så min vigtigste pointe er, at tønden kun skal åbnes 1/4 og ikke skæres halvt over. Det, syntes jeg, giver en god varmefordeling, da det lille "halvtag" holder på noget af varmen.

God fornøjelse

------------------
Venlig Hilsen
Brian Jensen

Venlig Hilsen
Brian Jensen
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis