Fjernelse af humlebi-bo

Hvordan fjerner man nemmest et humlebi-bo. På forhånd tak.
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
der findes et produkt der hedder Maladan, det er meget efektivt, men desværre er det også gift, så det skal man jo lige gøre op med sig selv om man vil bruge i sin have.
Hej

Du har ret i at maladan er meget effektift, men det fjerner jo ikke humlebierne. Det slår dem jo ihjel. Jeg ville ikke være bleg for at anvende maladan på humlebierne hvis de er til gene.
Vent til det bliver sent aften og køligt. herefter kan du "puste" maladanen mod humlebiernes bo, det er et hvidt pulver og bliver siddende hvor du har pustet det. Så vil humlebierne selv transportere giften ind i boet og de vil dø. Men husk at de skal være rolige og det er de når det er køligt. Ellers risikerer du at de bliver aggresive.

Jeg har selv anvendt pulveret, det leveres i en puste flaske, mod hvepse og det har været meget effektivt og når det anvendes mod boet rammer man jo ikke de andre insekter der færdes i haven, brug det kun nod generende insekter og kun meget målrettet. Mange insekter har jo også den funktion at vore planter bliver bestøvet og er en nødvendighed i haven hvis vi vil have æbler blommer osv osv.

Venligst Njord

MVH Njord
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis