Bordplade

Jeg har en sofabordplade, som er af lyst limtræ og som er lakeret. Jeg vil gerne have frisket lidt op på den så jeg har tænkt mig at slibe den ned med en båndpudser.

Når jeg har gjort det vil jeg gerne behandle den så den bliver nemmere at holde pæn. Jeg har set nogle bordplader (også af limtræ) som er mat hvide, hvordan får man dem til at se sådan ud ?

Skal man gøre noget specielt ved knasterne ?

mvh

Christian

mvh

Christian
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis du nu starter med at slibe bordet ned, og så giver knasterne en gang shellak, som er universalmidlet til dem, ville jeg gå hen og købe et af de produkter man bruger til at give listelofter, så de bliver lyse (kridtagtige) - så må første mål vel være nået.

Når du så naturligvis - til et bord - vil have en bestandig overflade, ville jeg, når det er helt tørt nok vælge, at give det en gang klar gulvlak (det er beregnet til hård brug). Man kunne tidligere få urethan-lakker - de var fantastiske - men jeg tror ikke man kan få dem mere - så en god alm. gulvlak til udsatte gulve må være sagen.

Jeg har aldrig prøvet denne løsning, så det er kun en formodning.

Lad os høre hvad du endeligt gjorde, og om det var det var en god løsning Christian, så vi andre kan lære noget.

Med venlig hilsen

Jørgen

Med venlig hilsen

Jørgen
Hej Jørgen, tak for rådet. Mht. shellak: Så skal jeg vel slibe knasten (og lakken) lidt ned når shellakken er tør ikke ?

mvh

Christian

mvh

Christian
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis