Hårdt arbejde kræver rigtigt arbejdstøj!

www.sporto.dk sælger Projob arbejdstøj.

Projob arbejdstøj er funktionelt, slidstærkt og ser drøn godt ud!
38 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
... og det fortæller du os naturligvis fordi du har brugt det igennem en årrække og simpelthen MÅ dele din begejstring med os... og på ingen måde fordi du selv forhandler skidtet?...
Klaphat er sikkert også på programmet

Mvh.

René

Endnu en skvadderrøv der ikke har læst reglementet for at lege med her på LDS.

TSK TSK ! Hvad skal det ende med ?
Tak for reklamen, så ved man hvor man ikke skal handle ;-)

Køber arbejdstøj i Metro ca. 250-300 kr. for arbejdsbukser i god kvalitet - og har slet ikke nogen ide om at skifte på baggrund at et sinkeindlæg, der skal fremhæve en virksomhed som åbenbart er panisk for at få kunder.


Annonce
Tak for de "positive" bemærkninger...

Til dem af jer der kender til dette forums regler, så kan man jo se at jeg ikke har forbrudt mig på nogen regler, om i handler i shoppen eller ej er op til jer, men der står klart og tydeligt ingenting om reklamer... desuden er dette forum spækket med reklamer, foroven, til højre osv. men det har åbenbart ingen betydning :-)

God morgen...

Forum Regler
Administratorer og redaktører af dette forum vil prøve at fjerne eller rette i indlæg der kan være stødende så hurtigt som muligt, dog vil det være umuligt at gennemlæse alle indlæg. Derfor acceptere du at være indforstået med at alle indlæg i dette forum udtrykker holdninger og meninger af forfatterne af indlæggene, og ikke administratorene, redaktører eller webmastere (bortset fra indlæg skrevet af disse) og derfor kan disse heller ikke holdes ansvarlige.

Du vedkender også ikke at skrive indlæg der indeholder skældsord, pornografiske , vulgære, bagtalene, hadefulde, truende, seksuelt-orienterede eller andre ord/vendinger som strider mod gældende lovgivning. Såfremt dette konstateres, kan det føre til at du øjeblikkeligt og permanent udelukkes fra forumet (din Internet udbyder vil blive orienteret). Din unike IP adresse logges i alle indlæg der skrive til dette forum, for at forebygge misbrug af en hver slags. Du vedkender også at administrator, redaktører og webmastere tilhørende dette forum har ret til at fjerne, rette eller lukke et hvert tråd/indlæg hvornår som helst de måtte ønske dette. Som bruger giver du ret til at alle informationer som du har indtastet gemmes i en database.

Dette forum bruger cookies til at gemme information på din lokal harddisk. Disse cookier indeholder ingen af de informationer som du har indtastet om dig selv, De er kun til for at sørge for at du får den nemeste brugerflade. Din email bliver kun brugt til at sende en verificering af dine tilmeldings detaljer og kodeord (og til at sende et nyt kodeord, hvis du skulle glemme dit nuværende).

Ved at klikke på nedenstående tilmeldings link acceptere du at være indforstået med disse forhold.

**OBS OBS OBS**
Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort nogen steder. Dog kan andre brugere skrive til dig, men de kan ikke se din emailadresse. Derved undgår man spam.
**OBS OBS OBS**
Hej Lassan.
De reklamer du ser på siden er banner reklamer, du kan sikkert også få en banner reklame ved at hendvende dig til webmaisteren : JørgenE det ham der ejer og driver denne side.
Selvfølgelig koster det at have en banner reklame kørende og det er til driften af siden, derfor ser vi helst ikke at du bare ligger dit link ind gratis.
Havde du lagt det som din underskrift havde vi måske ikke givet dig på møtsen.

V.h. Håndværkeren
Får associationer til TV-shop...

Gør dog i det mindste som spotvvs.dk - han spiller med åbne kort og bidrager i øvrigt med meget andet til debatten end reklame.

vh, Silas
Kan overhovedet ikke se, at dette indlæg har noget med at lave hus at gøre, som "lav-det-selv", så derfor ville jeg i dit sted finde et andet sted at spilde nogens tid. Din eneste reklameværdi herinde er direkte negativ for dig selv. Hvis du havde haft gran af pli, ville du have fulgt med i forum, og måske sneget dit link ind hvor der f.sks. spørges om skærebukser mv. Men næ nej - bare fyr sit spam af - nuvel nu har du gjort det - så find et andet site - QXL f.eks

There are 10 types of people.

Those that understand binary, and those who don't

Citat fra lassan

Tak for de "positive" bemærkninger...

Til dem af jer der kender til dette forums regler, så kan man jo se at jeg ikke har forbrudt mig på nogen regler, om i handler i shoppen eller ej er op til jer, men der står klart og tydeligt ingenting om reklamer... desuden er dette forum spækket med reklamer, foroven, til højre osv. men det har åbenbart ingen betydning :-)


Tja, det er muligt det ikke er direkte forbudt, men det er heller ikke forbudt at tænke sig om.

Du ville muligvis få mere "snor" hvis du på andre måder bidragede med indlæg, men din profil er jo udelukkende oprettet, for at reklamerer for dig selv.


Der er yderligere 28 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også