Digital Set-Top-Box Hjælp!!!!

Hej...
Ved ikke lige om det hører her under, men prøver... i plejer jo være gode til at hjælpe. Vores digitale parabol reciever er blevet træt, så vi kun kan se ét program gennem den, hvis ikke vi gider sidde og slukke den nede ved stikket i forhåbning om, at vi så kan slå ét program frem eller tilbage. Så vi har snakket med nogen der mente at en digital Set-Top-Box ville være det rette.
Så vi er lige blevet de lykkelige ejere af en Digital Set-Top-Box. Det gik jo meget nemt med at sætte den til og starte søgeprogrammet. Men den finder kun 18 kanaler.... nogle nye men kanaler såsom Pro7, Sat1, Rtl2 mv. kan den ikke finde. Der står noget om "ekspert-søgning" hvor man kan ændre parametrene for hvor den skal søge, men hvor finder jeg ud af hvilke frekvenser de manglende kanaler sender på???confused Eller er vi virkelig nødt til at beholde parabolen på væggen?? (håber jo at kunne overbevise min mand om, at det ikke er nødvendigt med en grim parabol på huset)

På forhånd tak!

På forhånd tak
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Ja hvis I har købt en DVB-T boks så kan I kun modtage de signaler, der sendes via jordbaserede master. Men signalet kan modtages på en UHF eller lille digital antenne. Det sætter jo nogle begrænsninger for hvilke kanaler, der kan modtages, og derfor bør I ikke være overraskede over at nogle tysksprogede kanaler ikke kan modtages. Har du en DVB-S boks kan du modtage satellit baserede digitalsignaler, men det forudsætter jo så, at du har satellitmodtagelse, hvilket almindeligvis kræver en parabol. Du kan naturligvis også have en DVB-C boks. Den er kun til kabeltv baserede digitalsignaler.

prøv i øvrigt www.digi-tv.dk
Hvis ikke du allerede har fået løst problemet, så er www.recordere.dk også et godt sted at søge eller stille den slags spørgsmål.

Mvh Jess
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis