Adgang til Nettet i "vildmarken" ?

Har søgt her på forum, men jeg kan ikke se at dette emne er behandlet?

Vi ferierer lidt i campingvogn og gang på gang skuffes jeg over, at diverse campingpladsers adgang til Nettet er så ringe, eller direkte manglende.

Jeg har noteret mig, at der findes systemer, hvor man kan gå på nettet med sin bærbare PC via sin mobiltelefon, men pga mine manglende åndsevner, er det ikke lykkedes mig at finde ud af, hvad der skal til og hvad der duer.

Håber der er en, der kan indføre mig i denne verden og fortælle, hvor man skaffer sig grejet.

mvh
ktm

Med venlig hilsen
ktm

 

Har søgt her på forum, men jeg kan ikke se at... Vis hele indlægget
17 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
>Gerhard, ok har ikke lige prøvet det fon, hvad den siger. Kan godt se det ikke er anvendeligt hvis det ikke suer i DK, ellers man måske kan skrive og høre.
hvad med clearwire måske. Er lidt ala 3´s løsning. Nu ved jeg ikke om man har 230volt på en båd for ellers virker det vel også der.
http://secure.clearwire.dk/main.php?op=hvad_er_wimaxx&m2list=157
Deres dækning er dog stadig lidt begrænset.

\René
Nu er det ikke fordi jeg skal bruge ferieture til at se på porno, spille sære spil, chatte til højre og venstre, se TV og lignende, som Nettet åbenbart mest almindeligt bruges til.
Jeg synes det er rigtig nyttigt at kunne se bl.a. vejrudsigter, så man kan flytte sig i retning af det bedre/gode vejr, når man er nomadecampist. Det er ulig lettere at orientere sig om den kommende campingplads, så man ikke dribler ind i noget helt forkert. Hvor spændende er det lige at havne på en bibelcamp når man nærmest er hedning? :-) Ligeledes, som Rene meget præcist nævner det, at søge på interessante ting i det område, man tilfældigt havner i. Jeg synes ikke jeg vil betale lige hen i vejret for administration af mine småpenge, som jeg er noget afhængig af. Derfor er det "livsnødvendigt" at holde hånd i hanke med dette også. Ligeledes er min kone vel især, lidt interesseret i 2 nye børnebørn, hvoraf den ene snart skal fremkomme. For netop at kunne holde fri, når jeg vil, har jeg ikke mobiladen tændt i udlandet og på ferier. Så kan jeg, via PC, holde de forbindelser varme, som jeg ønsker og har brug for.
Det er for mig en utrolig frihed, at man lige kan orientere sig de få minutter det tager og så lade spekulationerne/bekymringerne fare.
Netop for at have den ultimative frihed, planlægger vi aldrig ferier m.m. Det er for mig helt forskrækkeligt at bestille en chartertur til en gang ud i fremtiden, og så opdage at det bliver bragende fint vejr her hjemme. I fint vejr, gider jeg ikke rejse nogen steder, idet vi ikke kan få det bedre andre steder.
Denne lange smøre for at forklare min måske sære trang, også for PeMa og andre som også undres.
Den med at løbe an på Internet på Campingpladser og overfyldte Internet Cafeer har jeg opgivet.
Man kan da selvfølgelig også lukke sig helt ud af samfundet.

Jeg skal nok igen kigge på 3G. Det er et halvt års tid siden sidst, da var det ikke særlig imponerende.
Den med at bruge den almindelige mobilade, ser lidt tung ud. Det virker som om TDC ikke bakker meget op om det.

mvh
KTM

Med venlig hilsen
ktm

 

Jeg har selv en 3 telefon som firma tlf og der var meget bøvl i starten, det er dog slut og med den nye USB modem tror jeg det ville være en god måde at komme på nettet fra en bærbar, de har også PCMCIA kort eller hvad de hedder.
Det bedste af det hele er du kontakter 3 og prøver det 14dage uden beregning, så kan du jo selv bedømme, bedre bliver det vist ikke.
Jeg har selv en 3 telefon som firma tlf og der var meget bøvl i starten, det er dog slut og med den nye USB modem tror jeg det ville være en god måde at komme på nettet fra en bærbar, de har også PCMCIA kort eller hvad de hedder.
Det bedste af det hele er du kontakter 3 og prøver det 14dage uden beregning, så kan du jo selv bedømme, bedre bliver det vist ikke.

Kig
Til ktm

okay.. så kan jeg bedre forstå dig, men mit svar var set ud fra at alt for mange mennesker ikke kan slappe af i deres ferier og skal slæbe arbejde, mails og diverse chat forums med sig på ferien, på bekostning af deres familier og eget helbred.

Mvh

<p>Peter Madsen</p>
Hvis man administrerer Internettet fornuftigt, er det , efter min ringe mening, en utrolig frihed at have.
Tilbage i 60-70erne, hvor vi ferierede rundet i Europa uden mobiltelefon, var det evindelig plage og irritation, at vi aldrig kunne komme i forbindelse med påtænkte hoteller osv., uden først at forsøge med 3-4-5 defekte telefonautomater, før vi fandt en brugbar, for så at erfare, at vi var for sent ude. Hvor skide sjovt tror man det er at farte rundt 2-3-4 timer og lede efter hotel i pis øse regnvejr, samtidig med at man er godt hungrig???
Jeg kan derfor harmes voldsomt over folk, der mener, man er slave af en mobiltelefon, fordi man fører en sådan med sig. Det er sgu da en bekvemmelig frihed, at man kan ringe til hvem man vil, hvornår man vil, lige som det er en bekvemmelighed, at man kan gå på nettet, når man vil og har behov derfor. Jeg slukker altid min mobilade, når jeg ikke gider eller har råd til at blive ringet op, og aflytter min telefonsvarer, for at høre om der er nogen af opkaldene, jeg gider besvare. Svarer jeg er det fordi jeg kan få noget godt og spændende ud af det, ellers kan det vente.
Jeg synes det er vældig synd for de personer, der ikke begriber denne frihed, og i stolt, og misforstået, trods ikke vil unde sig selv denne frihed.
De samme nedladende typer, der har så ondt af brugen af mobilader og b(l)ærbare PCer, bruger vel også stadig apostlenes heste, frem for at køre i bil, når man vil på ferie??????? eller sender en budbringer til hest, når man vil meddele sig til omverdenen med en depeche?????
Mht. div. forums, kan det da være redning for en, hvis man geråder ud i kvaler på sin langfærd. Jeg ynder at køre i gamle køretøjer, og ikke altid kan man finde råd og vejledning på almindelige værksteder, og så er det da herligt at kunne trække på forumkollegers viden, i en kvalfuld situation. En storatet mulighed, ikke en pinsel. Er en af mine "kolleger" kommet i kval, er det en herlig glæde at kunne hjælpe vedkommende, selv om også man sidder i Langbortistan, en glæde, som bør fejres med et ekstra glas!!! :-)
Jeg er dog stadig ikke nået til noget godt resultat af mine bestræbelser på at komme på nettet med min b(l)ærbare??? pc.
Jeg har stærkt på fornemmelsen, at selv TDC ikke mener at de har noget brugbart, iflg. deres korrespondance desangående.
Jeg må i gang med 3G igen. Det fordrer desværre en ny telefut.

mvh
ktm, der ikke fatter at nogle ikke forstår at bruge moderne teknik på fornuftig vis, til gavn for sig selv = egoistisk. :-)

Med venlig hilsen
ktm

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis