Støbning af vindueskarm

I mit badeværelse er jeg blevet nødt til at placere brusenichen således, at vinduet bliver en integreret del af brusenichen. Derfor skal jeg have lavet en ny vindueskarm, da den eksisterende i træ næppe kan holde til den vandbelastning - og i øvrigt heller ikke ligefrem vil passe ind.

Jeg vil derfor støbe en vindueskarm i beton. Den skal være skrå, så den hælder ud mod rummet, så eventuelt vandsprøjt nemt kan løbe af. Den skal selvfølgelig til sidst behandles som vådrum, og beklædes med fliser som resten af badeværelset.

Jeg har flået den gamle vindueskarm ud. Jeg har tænkt mig at lægge en stålplade i bunden, som rækker tværs over indermur og ydermur (så betonen ikke ender 2 etager længere nede). Jeg vil lægge en strimmel murpap ind, så betonen ikke får direkte kontakt med bagsiden af murstenene fra sålbænken. Jeg vil også lave passende afstand fra vindueskarmen til en efterfølgende siliconefuge. Og så vil jeg ellers blot sætte et bræt på foran, og smide noget beton i, og få rettet af til den rigtige facon.

Vil det være en okay fremgangsmåde, eller er der noget jeg skal være opmærksom på?

/Jan
I mit badeværelse er jeg blevet nødt til at... Vis hele indlægget
11 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Har lige skrevet en ny tråd m emnet, men billedet kan du godt få også her


Når lysten driver værket
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis