Et par gode tip I bør prøve, selvom det lyder mærkeligt, men giv det en chance.
1: Russisk salat
Smør et stykke rugbrød, gerne en hel skive, kom russisk saltat på. Spejl et æg (jeg gør det på begge sider), strø lidt salt ovenpå, og spis det mens spejlægget er varmt.
Det er en oplevelse!
2: Revisorens natmad
Smør et stykke rugbrød, helst med krydderfedt, put en skive leverpostej på, helst grov, men ikke nødvendigvist voldsomt meget. Kom remoulade på i et stort S, læg et par tynde skiver sky i forlængelse af hinanden (dog ikke nødvendigt, mere psykiskt), og vil du gøre det endnu bedre så lidt firkanter af rødbeder, inden du overdækker herligheden med 2 skiver saltkød. Jeg er godt nok lidt fedtet, så jeg bruger normalt en skive, men skal jeg frådse, så virker det ikke bedre, men mere frækt at bruge 2 skiver.
3: Spegepølse
Mærkeligt nok, smager et stykke med krydderfedt og spegepølse meget bedre, hvis du kommer ristede løg på fedtet før du lægger spegepølsen på. Hvorfor ved jeg ikke, men det er en større nydelse end, at have dem ovenpå. Lidt remoulade ovenpå kan i øvrigt være en nydelse - perverst, ja, men godt men ikke 3 stjerner mht. remouladen som de 3 andre.
4: Dumme Sjællændere
Man skal aldrig skide i sin egen rede, men hvorfor skal man vestpå, for at få en hotdog, hvor alt det vi sjællændere får ud over fingrene, bliver lagt ned i brødet inden pølsen bliver lagt i, i stedet for ovenpå. Det ligner nærmest et Viagraproblem, at brød + pølse fylder det samme som alt det der kommer ovenpå.
Dette var også et godt råd til de utallige pølsevognmænd - M/K vi har på Sjælland