Trækker ind under fodpaneler

Hejsa..

Nu er vi så endelig flyttet ind i vores "nye" landejendom. Men opdager så nu hvor det blæser at der står en lind strøm af kold luft ud under fodpanelerne. Det skal lige siges der er krybekælder under huset, som ikke er tilgængelig over det hele. Vægene er beklædt med bløde plader, og det har jeg ikke i sinde og lave om på nu, og ved der er et mellemrum mellem pladerne og så det gamle trægulv bag fodpanelet, altså pladerne går ikke helt ned. Tænkte på, om man så ikke bare kunne pille fodpanelerne af og så tætne det mellemrum med noget byggeskum eller noget? vil det afhjælpe at det trækker så frygteligt?
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
vi hade samme problem.
hvis du lige som os hade den ide du vil støbe med gulvvarme kan du lukke de udluftnings huler der ( vil jeg tro du har også ) er rundt om huset, vil du ikke støbe kan du stadig lukke dem om vinter uden problemer , det hjalp os en del.

Du kan også fa checket om der er mulighed for at hulmurs isolering det kan også hjælpe en del, men er ked af at sige det at tag fodpaneler af og fuge vil ikke hjælpe en dyt det prøve vi først
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis