Gipsloft på gammelt træ loft

vi er lige flyttet ind i vores egen lejlighed og er ved at sætte det istand. problemet er så bare at der er træloft i stuen som ikke er særligt pænt vi vil gerne have sat et gips loft op istedet for. Kan man sætte det direkte op på træloftet og hvis man kan hvad skal man så bruge??+
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
i princippet ja, men gipsplader+spartelmasse er tunge så træloftet skal være holdbart til at holde den vægt og i længden vil det måske gi sig og dine gipsplader vil bue eller revne...en proff ville aldrig ha gjort det, han ville ha taget træloftet ned, tjekket skelettet/evt lave nyt og så sætte gipsplader op...gipslofter ska skrues for hver 45cm i bredde retningen og hver 30cm i længde retningen og der skulle jo gerne være holdbar forskalling/skelet under hver skrue.
Jeg ville bestemt pille det gamle træloft ned. Sandsyligvis befinder der sig et prudset loft ovenover som det vil være bedre at renovere, Dertil vil du få den oprindelige lofthøjde tilbage. Men du kan jo prøve at pille et par brædder af og se hvad der skjuler sig deroppe.

MVH
GUG
LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på spartelmasse og maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også