Motorudskiftning LM81

Hej med jer

Vi har en LM81 fra 1984 med en Bukh DV8 motor, motoren er ikke så god længere og derfor er vi ved at undersøge hvilke muligheder der er for udskiftning, under vores søgen faldt opmærksomheden på en båd af ubestemmilig type, men her var der monteret en alm. påhængsmotor i en brønd under cokpittet.

Er der nogen i dette forum der har fantasi til at forestille sig om det er muligt at demontere den gamle motor, og opbygge en brønd (som selvfølgelig skal være høj nok også ved krængning) hvori en prisbillig påhængsmotor kan monteres.
Den turbolens der vil opstå i hullet i skroget er et sekundært problem, som jeg mener er relativ simpel at løse.

Det kunne være spændende at løse motoropgaven på en lidt alternativ måde, vi har jo erfaret, at en motorudskiftning under alle omstændigheder omfatter glasfiberarbejde, og at en motor til vores brug koster ret mange penge.


I håbet om nogle tilbagemeldinger

HSO
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej HSO.
Alt kan lade sig gøre, bare din pengepung er stor nok !
Jeg tror at du fuldstændig vil ødelægge din båds undervandslinier ved at insætte en brønd i den, desuden vil den blive meget svær at sælge igen, hvis du vil have en fornuftig pris for den til den tid.
Hvorfor ikke få samme type dieselmotor indstaleret igen, det er jo en næsten uopslidelig motor hvis den bliver passet korekt.

V.h. Håndværkeren
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis