Tacodan

Hej,

Kæresten og jeg er i den heldige situation at vi har købt et hus hvor taget er utæt.
Vi har meldt det til ejerskifteforsikringen som har sendt en taksator ud for at vurdere taget.
Taksatoren vil understryge taget med et produkt fra Tacodan som han mener vil gøre taget tæt.
Er her nogen der har nogen erfaringer med Tacodan - både kvalitet og holdbarhed?
Har i andre foreslag til udbedring af taget?

mvh Rene
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
jeg gætter på du har et tegl tag eller beton tag og hvis det er utæt og det er understrøget nu er det en mulighed ja... kender ikke det produkt men en lidt dyreløsning er nu at få skiftet taget hvis det er meget utæt. også få efter isoleret og løftet gangbroen (hvis i har loft/afsætningsplads på det nuværende loft) også få noget godt undertag på også. en langt dyreløsning men ihvertfald isoleringen tjener sig hurtigt hjem hvis dette bliver gjort ordenligt

Under uddannelse til Tømrer (sidste års lærling)
Tak for dit svar.

Vi har betontagsten på taget nu. Stenene i sig selv fejler ikke noget - men det er små "loft-huller" mellem stenene der gør at vandet kan trænge ind.

Vi har også overvejet at få taget skiftet men som du selv siger er det en dyrere løsning. Men det er selvfølgelig også at foretrække men prismæssigt er det langt fra det som forsikringsselskabet vil give, så alternativet kan være en gang understrygning.
Derfor har forsikringsselskabet har bestilt en håndværker til at komme og kigge på taget. Han skal vurderer om det kan betale sig at understryge taget og hvor lang tid sådanne en understrygning kan holde. Vi vil selvfølgelig stadig presse på for at få penge til udskiftning af taget.

Huset har skjulte tagrender nu og efter planen skal de gøres synlige. Kan det lade sig gøre for rimelige penge og skal man ændre noget på tagkontruktionen?
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis