Opsætning af "lydvæg", evt. med inwall højttalere ?

Står med et rækkehus fra 1978 hvor der skal laves div. (dødsbo), i den forbindelse har vi snakkede om, om der skulle overvejes at lave en "lydvæg" ind til naboen, med opsæning af reglar/stålprofil og 100 mm. isolering + 2 x gipsplader. Indervæggene er af gasbeton.

Skrues reglaerne/stålprofilerne direkte fast til gasbetonen, eller ligges der gummi imellem væg og reglar/stålprofil for at lyden ikke forplanter sig ?

Min tanke går her på, om man blot sætter reglaerne/stålprofilerne op fra gulv til listeloft, eller bør man/skal loftet pilles ned, for at reglaerne/stålprofilerne går helt op til toppen af gasbeton indervæggen ?

Tanken går også på, at hvis der opsættes en lydvæg, så at montere nogle mindre in-wall højttalere fra f.eks. B&W. Evt. erfaringer / ulemper herved ?

Det vedhæftede billede visser denne inwall højttaler fra B&W. Her er de brugt i et køkken.

http://www.hifiklubben.com/DK/Produkter/Hoejttaler/In-Wall_hoejttaler/B-W_CWM6260_indbygnings_hoejttaler_Hvid.htm#

Thomas
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det lyder som om at du har helt fint styr på hvordan du får lukket alle naboens lyde ude. Men er det ikke temmelig hyklerisk at placere højttalere i direkte tilknytning til den lydhøre væg, der er vel en grund til at du vil støjisolere, tænk dog lidt på din nabo!

Lækkert køkken by the way
Hej Thomas.

Det er nok rigtigt som krimi siger, du bør tænke på at afkoble dine in-walls fra vægkonstruktionen. Har du evt. mulighed for at placere dem i loftet i stedet for?

Dine mosaikker ser bekendte ud - er det Interstyle?

Med venlig hilsen
FlemmingB

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis