Pris for væghængt toilet vs. alm. toilet

Hej

Vi er et par der netop har købt en lejlighed, som er under opførelse. Der installeres som standard et alm. gulvmonteret toilet og vi vil gerne vide hvad prisen mon kan være hvis vi skal have monteret et væghængt i stedet. Er der nogle der har et cirka-bud?

(Ved godt vi bare kunne spørge vvs-manden, men der går lang tid før vi får kontakt til ham, og vi sidder allerede nu og laver budget)
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Er det ikke bare bare at tage telefonen og ringe rundt til VVSfirmaer?

Væghængte er ret meget dyrere end de gulvmonterede, men lige hvor mange procent afhænger en del af hvilken model I vil have.

Green

Hvis afløbet er lavet og gulvet støbt... ja så er det jo en voldsom omgang..
Man man kunne jo lave en halvmur med cisternen indvendigt. Det ses ofte ved renoveringer hvor man ønsker en væghængt kumme.

Så ring og spørg, for måske er det slet ikke muligt... der skal jo også være plads i vægen til en cisterne...

Prisen vil desuden afhænge rigtig meget af hvilken kumme du vælger. Der er sikkert beregnet en ganske billig stående model.. og hvis du så skifter til en langt dyrere væghængt + cisterne + vægkanppen + evt omlægning af rør = umulig at gætte på når man ikke kender projektet. :-)

MVH Njord
Hej Baktus

List i samme retning som Njords svar.. Prisen for ændringer i et fastlagt design for en ny lejlighed er helt umuligt at forudsige ---- eller måske ikke helt umuligt: Du kan være sikker på det er dyrt !!

Som Njord også er inde på kan der være problemer med afløbets placering. Desuden virker det som om det er en mindre guldmine for entrepenøren når der laves små ændringer. Har oplevet et eksempel med nogle venner der ville have en andet gulv end hvad der var projekteret (en type massiv gulv i forhold til et andet) - merprisen kom op på over 30000 - kun for det "ekstra" arbejde - det var eksklusiv materialerne.

Så der er kun en der kan svare på jeres spørgsmål - og det er jeres håndværkere/entrepenør

Mvh
/Niels
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis