Erfaring med National Vinduer

Jeg skal have nye hoveddøre i huset, og i den forbindelse har jeg modtaget tilbud fra National Vinduer. Er der nogle der har erfaringer med ovennævnte firma? Kvalitet, levering osv.? evt. i sammenligning med andre kendte mærker, Storke, Rationel o.a.

www.nationalvinduer.dk

Det ser ud til at firmaet har alle de gængse kvalitetscertificeringer, garantier m.m.

på forhånd tak
/Martin
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hejsa

Jo her i huset har vi erfaring med National Vinduer og det er ikke af den gode slags. Derfor vil vi bestemt ikke anbefale at købe fra firmaet. Første parti vinduer vi modtog, var ikke malet korrekt, så de måtte sendes retur. Anden parti vi modtog, er der så mange transport skader at det har været en gru og firmaet vil ikke stå inden for dem- Derud over har deres sælger taget helt forkerte mål, hvilket de ikke vil erkende, vinduerne der er sat i, er ikke den type der står på købskontrakten og sådan kan vi blive ved. Sagen kører via advokat, det har taget 1½ år indtil nu og det eneste vi har opnået er at vi har fået nogle delvis andre vinduer til de 5 partier der var ekstrem slemme, en håndværker har været og prøve at udbedre andre fejl, men at sætte de 5 partier i, som vi har fået efterleveret vil firmaet ikke hører tale om, selvom vi har betalt håndværkere for at sætte vinduerne i (er aldrig blevet færdigmonteret og er det ikke endnu, da der så ingen dækning ville være) der er ingen kondoite fra firmaet og ejeren af firmaet er overhovedet ikke til at tale med, han hidser sig op. Så NEJ KØB aldrig derfra, håber ikke det er for sent at vi skriver dette. Vi kender til andre der også har store problemer. Brug Rational vinduer, der ved I hvad i får. Held og lykke
Jo vi har for længe siden købt nye vinduer og døre. Vi endte med at købe fra Storke, og der er kvaliteten helt i top. Man betaler ganske vist også mere for varerne, men kvalitet og pris hænger jo sammen.

Rationel var også inde i vores overvejelser, men jef syntes bestemt ikke deres finish var noget at råbe hurra for.  De var bl.a. meget knastfyldte.

Jeg havde ikke den store tillid til sælgeren fra National, han kom selv fra Storke og argumenterede mest sine egne produkter ved at fortælle hvor dårlige Storkes produkter var.

Summa summarum er at vi er meget glade for det endte med Storke.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også