edderkoper

hej alle sammen...
vi har næsten lige købt et hus og vi har virkelig mange edderkoper ikke bare mange men rigtig mange! spørgsmålet lyder så er der nogen der har nogen gode ider til hvordan man kommer af med dem? håber i har et godt svar
16 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det er enten mange fluer/myg eller mange edderkopper. biggrin
Mange som flytter fra lejlighed til et hus, oplever det samme - netop at der er mange edderkopper. Jeg betragter edderkopper som nyttedyr.

 

jep edderkopper er et nytte dyr men det er lige lidt for meget når der sidder mindst 10 i hvert hjørne af og til ser loftet mere eller mindre levende ud! men vi er flyttet fra et lejet hus og der var problemet ikke så stort... så stadig kom med nogen gode ider
Vi har i øjeblikket i denne sensommer en masse edderkopper hos os. Dem som kravler indedøre bliver bestemt sendt ud i haven igen. Hvordan er det omkring huset, træer/buske, høj græs osv tæt på jeres hus? (Jeg er ikke en biolog)

 

En lille håndstøvsuger er god til at fange dem med (så kan du sætte dem ud i haven bagefter) men ud skal de, for ikke at skabe endnu mere spind i hjørnerne. Så skal du tjekke huset igennem, og se om du kan finde huller de kan komme ind ad. Ventilationslemme uden net, vinduesrammer der ikke slutter til, og den slags. Både for at edderkopperne og deres byttedyr kan holdes ude.

Green

hmm der er et bed foran huset og på den ene side er der en indkørsel lavet af asfalt den anden side er der et bed og der efter græs og bag huset en sti af fliser og der efter græs på det ene hjørne har vi en stor blodbøg som går lidt ind over taget...

en hånd støvsuger lyder som en ok ide og tjekke huset for huller er næsten umulig for de kan jo komme ind af meget små huller men vil da gøre et forsøg smile

ellers nogen gode ider?
Annonce
Hvis jeres hus været ubeboet i en stykke tid kunne smådyrene haft ro til at "leve livet" i jeres hus. Ellers har jeg ikke flere bud på at fjerne edderkopperne end at man selv gør en indsat at få dem ud.

 

Udover forslagene med at forsøge at støvsuge dem væk, er der nok ikke meget andet at gøre end at kaste sig over mulige gifte mod edderkopper.
Hvis det er helt slemt er det måske en ide at tage fat i et firma der specialiserer sig i udryddelse af skadedyr (uanset om de nu er skadelige eller ej). Det er trods alt de færreste der kan li' et hus fuld af edderkopper. Fordelen er så, at svigermor ikke kommer på besøg så tit.

Prøv at se på http://www.chrisal.dk/

/Jan
Det er at skyde helt over målet, at begynde at forgifte edderkopper. De formerer sig forholdsvist langsomt, og der skal ret meget gift til at dræbe dem.

Vores sommerhus er fyldt med edderkopper hvert forår; det tager en uges tid at få de fleste ud, og resten af sommeren er der kun enkelte der er kommet ind.

Green

hmm huset har ikke været ubeboet mere end 14 dage... men tak for de forskellige svar jeg vil prøve mig frem og se hvordan og hvorledes... vil nok først prøve at få dem ud og der efter må jeg gå over til gift men kan man få noget i håndkøb til edderkopper???
Velkommen i klubbe af dem med Økologiske mygge/flue fangere... jeg bor med skov og å i baghaven... derfor har vi tonsvis af edderkopper... vil dog sige at der er flere i år en der har være de sidste par år.

Den kur der er nemmest er simpelt at bruge støvsugeren, så kan de holdes primært udenfor. Udenfor bruger vi en lang kost til at rage spind ned med rundt om huset ca en gang om dagen, i de perioder hvor det er meget skidt...

Men hvis du har mange edderkopper har du også meget andet flyvende kryb.. vær bare glad for at de holder antallet af myg og fluer nede...

men som sagt så kan man med støvsugeren den store og en mini holde antallet nede indedøre.

Rasmus

PS: Det siges man har et sundt hus hvis man har edderkopper... Jeg bor i et sunhedstempel...

ww.killerbeast.dk/bad/
Der er yderligere 6 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis