Når man køber Hus!

Min kone og jeg står over for at skulle købe hus for første gang.
Der er masser at ting man skal undersøge inden man kaster sig ud i sådan et køb. Så jeg tænkte på om der måske findes sådan en liste man kunne gennemgå, af fejl og mangler og spørgsmål og andet, inden man køber???

Er der nogle af jer andre "Lav-det-selv Folk" der kender til sådan 1 liste man kan gennemgå????

Håber der err lidt hjælp derude, for der er mange råd men det kan være svært at overskue hvilke man skal lytte til.

På forhånd TAK!rolleyes
Mukael

<p>Michael-Mukael</p>
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
http://www.nybolig.dk/index.jsp?page=PrivatBolig.jsp&sagsnr=60371&forretningsnr=100612&fromsite=boligsiden&csref=boligsiden
http://www.boligadvokaterne.dk/
http://www.bolius.dk/arkivkobehus

Her er et par links i kan starte med. Få jer en boligadvokat. Han kan hjælpe jer på vej, og så vidt jeg husker så betaler man en fast pris, uanset hvor meget hjælp man skal have. Kontakt en før i finder huset, så bliver der ikke så meget panik på når i lige pludselig skal til at bestemme jer for at købe.

Held og lykke
mvh jan
Hej Mukael

Det ville være en god hjælp hvis i fortalte hvilket type hus i kigger på. Der kan være temmelig stor forskel på de forventede problemer afhængig af om det er et gammel bindingsværkshus, en ældre villa, nyere 60'er 70'er villa... Vil i gå efter pudsede facader eller alm murede mursten.

Første råd må dog være (og ja jeg generaliserer lidt): lad være med at tro alt for meget på tilstandsrapporten - eller i hvert fald at trop på at den har fundet alle problemerne. Selvfølgelig findes der dygtitge grundige folk derude der laver den slags - men jeg har efterhånden også set en god del rapporter (inkl den til mit nuværende hus) der i bedste fald kan betegnes som "en lav overflyvning". Er der noget som helst i er i tvivl om så tag en håndværker med ud og kig på huset.

Mvh
Niels
Kik i gamle indlæg, den har været her inden for det sidste halvår.

Med masser af gode råd.

MVH

Sendt fra min Commodore64
Hvorfor ikke købe en rigtig fed gammel motorcykel.
Se Min XSer her
Kik forbi www.yamahaxs650.dk
 
Da jeg købte hus ringede jeg efter en murer og en tømrer og bad dem om at gå huset igennem. Jeg valgte at tro at de kunne rådgive bedre end en boligadvokat der umiddelbart læner sig op ad tilstandsrapporten...

Det skal så også siges at jeg kender både tømreren og mureren fra tidligere projekter og jeg havde tillid til at de ville give mig korrekt rådgivning (og ikke prakke mig et hus på for at sikre sig selv arbejde lang tid frem...).
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis