Er det en OK skærm ???

 Følg tråden
kla
kla
Indlæg: 129
Postnr: 2750
kla kla
Citat fra kewinlund

Er det en OK skærm med de data der opgives, her tænker jeg på hvad responstiden på 25 ms betyder ????


Response tid = svar tid. Kort fortalt, hvor hurtigt dit skærmbillede opdateres. Det er som regel kun en vigtig faktor, hvis du bruger din tid på spil. Men jo lavere, jo bedre. De hurtigste skærme pt. ligger på 2-3 ms (millisekunder).
ThomP
ThomP
Indlæg: 381
Postnr: 2800
ThomP ThomP
Citat fra kla

De hurtigste skærme pt. ligger på 2-3 ms (millisekunder).


...men der er ingen fælles standard for, hvordan det måles, så man kan ikke altid sammenligne på tværs af mærker! Om Sony så hører til de konservative eller dem der "snyder på vægten" ved jeg ikke, men jeg vil gætte på det første.
cvorm
cvorm
Indlæg: 21
Postnr: 2850
cvorm cvorm
Det er en 'okay' skærm, men Sony er utroligt dyre i forhold til hvad man får. Jeg vil for evigt sværge til Samsung, når det kommer til TFT-skærme. De er ubestridt de bedste inden for disse, og leverer også billed-paneler til mange andre 'producenter' af TFT-skærme.

Samsung har en 0 pixelfejl garanti som det eneste firma i verden, og deres skærme er ufatteligt billige i forhold til hvad man får.

Men hvis du kan få den der Sony gratis/billigt (max 1200-1400 kr hvis den er brugt), og du kan lave med respons-tiden på 25ms, så er det jo i orden for dig wink

Responstiden er den tid, en pixel tager om at skifte fra en farve til en anden. Det har betydning i spil og film, hvor en responstid på 25ms ikke helt er nok. Når der bliver vist 25-50 billeder i sekundet, skal responstiden være hurtig, ellers flyder billederne sammen, og der opstår noget man kalder 'ghosting'.. altså hvor fx mennesker der bevæger sig får en skygge eller flere.
aab163
aab163
Indlæg: 27
Postnr: 3400
aab163 aab163
Hej

Du skal regne med at skærmen er en ældre model hvor 25 ms måske har været hurtigt dengang. Men det er rigtigt response tiden er meget mindre idag.

Her er et link til et review af skærmen, som faktisk roser skærmen til at være hurtig, men dette review er tilbage fra 2003!

http://asia.cnet.com/reviews/hardware/monitors/0,39007117,39014561p,00.htm

Vedr. samsung og anbefalinger, så syntes jeg ikke du skal lade en enkelt "almindelig" bruger afgøre dit køb. Søg på google på en skærm, som du nu kunne tænke dig at købe og skriv "review" i søge feltet, så får du søgeresultater med reviews.

Henrik B. Hansen

Henrik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Lignende indlæg

 1. Plasma, LCD TFT fladskærm ???
  Lav-Computer
 2. Samsung lcd sort skærm
  Lyd & Billede
 3. samsung lcd le40b755
  Lyd & Billede
 4. Er det en ok pris på fundament?
  Lav-Hus
 5. LCD TV
  Lav-Computer