Stråtag

Er der nogen der har et link eller en vejledning til lægning af stråtag (på et mindre udhus). tak
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
I DR netbutik har de nedenstående bog incl DVD. Jeg har desværre ikke set den selv og ved derfor ikke hvor megen "teknik" man kan aflure.

Det levende tag - historien om stråtage og tækkemænd
Pris DKK 329,- Leveringstid: 4-7 dage


DET LEVENDE TAG er en hyldest til den kulturarv, stråtaget repræsenterer. Jørgen Kaarup Jensen fortæller om dets 5.000 år lange historie, der rummer stolte traditioner og mange gode beretninger om fascination og skønhed, sædvane og fornyelse – og håndværk i ordets bogstaveligste forstand.

Bogen rummer endvidere kapitler om engelsk og hollandsk tækning, en række praktiske råd til stråtagsejere samt informationer om brandsikring. Historien om stråtage og tækkemænd i Danmark fortælles både levende og detaljeret og ledsages af et væld af smukke fotografier.

I bogen er der desuden indlagt en DVD, der i levende billeder fortæller stråtagets historie fra stenalderen og op til i dag. Man kan blandt mange andre ting opleve tækning med halm, lyng og tang og på nær hold få et godt indblik i tækkemandens håndværk.

DET LEVENDE TAG er skrevet af DR-journalist og tækkemand Jørgen Kaarup Jensen med sig har han bl.a. Søren Ryge Petersen og restaureringsarkitekturens grand old man, Johannes Exner, der begge har skrevet kapitler til bogen.
Køb eller lån bogen "Tækkebogen -et stråtag bliver til' af Jørgen Kaarup Jensen, udgivet på Gyldendal
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis