Firewall bliver deaktiveret ved opstart

Jeg kæmper med min pc, firewall'en bliver deaktiveret ved opstart, og til AVG antivirus bliver der ved hver opstart skrevet at opdateringen ikke er korrekt/dato.

Har ellers kørt div. scannere, bla. via. Arlet.dk, men jeg kan simpelthen ikke få bugt med problemet. Maskinen er også blevet noget underlig, bla. når der vedhæftes billeder/filer til en email, så går det meget langsomt med at rulle i mappen.

Er der en som har et bud på en problemløsning - eller skal jeg formatere ?

Thomas
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej Sputnik

Det kunne lyde som en eller anden form for konflikt.
I første omgang ville jeg prøve at afinstallere AGV, genstarte computeren (og se om alt kører som det skal), og så kan du installere AGV påny. (AGV er en "følsom" sag, der til tider kan volde lidt problemer).
Hvis det viser sig at computeren har problemer med håndteringen af AGV, så ville jeg nok skifte antivirusprogram til feks Avast (som jeg selv bruger): http://files.avast.com/iavs4pro/setupeng.exe
Hjælper dette ikke, vil jeg anbefale at du tilmelder dig som bruger på Spywarefri.dk og lader dem hjælpe dig med at løse problemet. Du tilmelder dig har og læser de relavante vejledninger: http://www.spywarefri.dk/forum/default.asp

Og til sidst: Ja - Formatering vil løse problemet, men den løsning har TeamSpuwarefri endnu aldrig benyttet.

Mvh Anders
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis