fugemasse i fordybninger

Hej alle i kloge hoveder, nu har jeg brug for jer igen....

Vi har lige sat mosaiksten op i køkkenet, men de har ikke en helt jævn overflade, så efter vi har smurt fugemasse ud over stenene,sidder der fugemasse i alle de små huller og fordybninger i stenene. Hvordan får vi nemmest det væk...???
Vi har prøvet med svampe, klude og tandstikker, men det tager en evighed, er der ikke en nemmere løsning?

Hilsen
Rikke
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Nu har vi ved tre mands hårdt arbejde med "tandstikkere" fået fjernet det hele, men der må være en hurtigere og nemmere måde.....
Er det en stiftmosaik eller er det natursten ? eller sagt på en anden måde: har stenen en glaseret overflade? Hvis det er tilfældet så vil en hårdt opvredet svamp kunne gøre det i forbindelse med fugningen. Start med at tørre stenen inden du tørrer fugen (for at undgå at smørre fugen ud på flisen). Og gør det af flere omgange for at undgå af vaske fugen væk.
Er det ikke glaseret sten (f.eks. de moderne antik klinker) er det straks en helt anden historie da fugen klæber til hele stenen (den ved jo ikke hvad der er kant og ikke kant.. :-) og her er den kun een vej og det er at være omhyggelig (med antik klinkerne er det netop meningen at de naturlige huller skal fyldes med fugemasse, for derved at lukke hele overfladen så den efter voksbehandling bliver tæt).
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis