Lappe hul i profilbrædde loft

I forbindelse med udskiftning af køkkenet i hus fra '77 skal vi have emfang et andet sted end der i dag er aftræk til emhætte.
Er der nogen der har erfaring med hvordan man pænest lapper hullet i profilbrædde loftet fra det gamle aftræk?
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej

Hvis det ikke er en mulighed at skifte hele loftet, ville jeg skære hullet rent. Det skal forståes sådan at hullet bliver firkantet og allerbedst består at "hele" brædder. Herefter limes (eller skrues, hvis loftet skal males) to støttebrædder på bagsiden af loftet så de dækker de to samlinger. Herefter fyldes hullet op med brædder i samme profil i passende længde. Sømmes forsigtigt i de to støttebrædder. Tilsidst er der muligheder for diverse kosmetiske krumspring for at skjule samlingen, lettest er det selvfølgelig hvis loftet skal males.
Go´abbejdslyst

mvh Anders
Hvis du skal male loftet - og kan få tilsvarende nye brædder, så kan du brække brædderne om hullet ned og montere nye ved at fjerne toppen af noten på det sidste brædt, du monterer (søm ikke det næstsidste helt op, inden du skubber det sidste ind).

Nemmeste måde at pille ned på er at save et brædt NÆSTEN igennem på langs med rundsaven (næsten for at undgå at køre i evt. ledninger). Så kan det forsigtigt listes ned....

Mvh.

Jan R.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også