Radiator vil ikke slukke

Vi har i vores hus to radiatorer, der ikke kan slukkes. Den ene er relativ ny, og står i vores udestue, som p.t. er varmere end vores almindelige stue. Den anden har vi lige skiftet thermostat på, og vi har tjekket at thermostaten ikke er i stykker. Vi har fjernvarme. Kan det have noget med tilbageløbstemperaturen at gøre, og hvordan undersøger vi det?
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Inde bag termostaten er der en "nål" denne nål kan sidde fast og da det er denne nål der åbner ventilen kan fejlen meget let ligge her.
Ofte kan man få nålen til at virke igen med lidt "motion" tryk nålen ind og træk den forsigtigt ud igen nogle gange. Hvis det ikke virker må duskifte nålen, hvis jeg ikke husker galt kan man skifte denne nål uden at vandet løber ud !! Men check lige dette inden du bare skruer nålen ud og smutter ned for at købe en ny...

Venligst Njord smile

MVH Njord
Egentlig kan du ligeså godt starte med at være lidt mere kontant end at motionere 'nålen' eller pakdåsen, som den egentlig hedder.
Pakdåsen kan, som det er de fleste bekendt, skrues af. Hvis ventilen ikke lukker, vil den inderste del af ventilens lukkeanordning 'hænge' og der vil sprøjte vand ud, når pakdåsen afmonteres. Men tager du en fatningsskruetrækker eller lign. og en klud, kan du motionere på inderdelen istedet og knuse eller sikre, at det som holder ventilen åben flyder videre. Når du trykker ind, vil der komme vand ud, men ikke mere end at du kan fange det med kluden. Når urenheden er væk, monterer du enten en ny pakdåse eller trykker lidt syrefri fedt ned i den du har.
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis