Billeder i høj opløsning af flettede julehjerter ?

Jeg leder efter billeder af flettede julehjerter i en rigtig god opløsning så de kan printes på A3 uden at de bliver hakkede i grafikken. Har søgt på nettet, men har ikke haft succes med at finde disse i en god opløsning.

I stil med nedenstående, blot søges der efter meget større billeder :

http://www.lotte-m.dk/foto_jul_hjerte.php
http://www.lotte-m.dk/foto_jul_juletrae.php
http://www.lotte-m.dk/foto_jul_engel.php

Hvis der ligger noget på nettet, så er jeg meget interesseret i dette.

Billedet skal helst enten være taget ovenfra, eller også skal julehjertet være indscannet.

Thomas
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Bare send din normal mail til mig. Så skal jeg sende dig nogen i vektor grafik. De kan sætte op i den str. du vil have. hvis du så bare har programmet til at indsætte filerne med. De ligger som .eps.
Hvis det er fotos, du er ude efter, tror jeg det bliver svært - det er de færreste, der lægger billeder på nettet i så høj opløsning/størrelse som du efterspørger - i 300 dpi (som giver pæne kanter) skal du op i 18 Mpixel (5040x3600), hvilket ikke leveres af ret mange kameraer og i øvrigt fylder som et ondt år, med mindre det er meget hårdt komprimeret!
Afhængig af, hvilken afstand billederne skal ses på kan du evt. gå ned i opløsning, men jeg tror ikke, du kan gå meget under 4 Mpixel (~150 dpi), hvis det skal se pænt ud.

Du kan evt. lade et billedbehandlingsprogram opskalere dine lavtopløste billeder og bruge "kantudjævning". Hvis du er heldig vil det virke - hvis du er uheldig bliver det hele bare uskarpt :?

Ellers er vektorgrafik, som JDK tilbyder, perfekt til den slags - men resultatet ligner jo generelt ikke et "ægte" hjerte, med mindre man har været i gang med teksturer, skygger o.s.v.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis