Umodne figner

I forsommeren anskaffede jeg et figentræ til mit drivhus.
Det er vokset pænt og har masser af frugter.
Men de er langt fra modne og når næppe at blive modne/spiseklare inden frosten kommer.
Håber, det er et førsteårsproblem.
Men jeg har hørt, at grønne figner kan syltes i portvin.
Spørgsmålet er: Hvordan?
Hvor meget sukker (og Atamon m.v.) skal der tilsættes, og hvor længe skal de trække?
mvh
NielsB

NielsB
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej Niels: Det er ansats til figner året før ( det ligner små grønærter ) der giver modne figner året efter, hvis frosten tillader det, det må ikke have det for godt, gold jord og ingen gødning ellers sætter det kun blade og ingen frugter, man kan studse rødderne, så det ikke vokser for voldsomt, noget alla bonzai, i drivhuset bliver det nok 3-4m højt og det samme i omkreds, den bedste plads er en varm sydmur, hvor det kan få lov at sprede sig, eller opstammet i en stor krukke.mvh Benny Allerød.

Benny N.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis