Køkkenbordplade med fliser

Overvejer at lave køkkenbord med fliser. Kan man bruge en MDF plade og så blot fliseklæber direkte ovenpå, eller skal den forbehandles ? Er der et bedre alternativ ?

En ekspert er en person, som har begået det størst mulige antal fejl indenfor sit område !
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Den skal i hvert fald primes først. Om du vil "vådrumsbehandle" pladen er op til dig selv, men det er sikkert en god idé ved MDF. Den er vist ikke alt for vandbestandig.
Pladen skal være ganske stabil hvis du skal have et tilfredsstillende resultat.
Primes ? med hvad ? og hvilket materiale ville eventuelt være bedre ? Jeg så for nogen tid siden et af de utallige boligprogram. De lavede et bord til et badeværele af nogen nye slags plader (ikke multiplader). De lod den nederste være hel og så lagde de en i samme størrelse ovenpå men med et hul savet i den størrelse de ville have vaske skulle være. Så lagde de en til ovenpå med samme hul osv. efter fem plader havde de en konstruktion som var ca 40 cm tyk og med et 30 cm dybt hul som vask. Så lagde de fliser ovenpå og på siden og ned i vasken, som blev til en flisevask ud i et med resten af konstruktionen der tjente som bord.

Pladerne de brugte var af et kunstmateriale, man kunne save i dem og lægge flise direkte på. de kunne ikke suge vand og de var meget lette. de arbejdede med plader der var 180* 60 cm og så lette at en mand nemt kunne svinge rundt med dem

. Jeg kan bare ikke huske hvad de hed ..nogen der kan hjælpe ? og som hved hvor man får fat i dem ?

En ekspert er en person, som har begået det størst mulige antal fejl indenfor sit område !
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis