Græsslåmaskinen driller

Håber, at nogen har et forslag til min benzin-græsslåmaskine, der vistnok hedder Texas (fra Silvan). Den er tre år gammel.

Den starter fint nok, men motorgangen er meget ujævn. Det lyder som om man gasser op og ned på en knallert. Den klipper dog fint nok.

Desværre går den også ud. I går stoppede den efter ca 10 minutters kørsel. Jeg kunne starte den igen, men den gik ud igen efter 20 sec. Efter nogle forgæves forsøg blev den sendt i skammekrogen.

Jeg skiftede olie på den for et par måneder siden.

Nogen forslag?
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Ham Selv
Ham Selv
125 5471
Har du tjekket "problembørnene" tændrør og karburator ? De lærde foreskriver at hver sæson startes med et nyt tændrør, og en ren karburator er aldrig at foragte.
efry
efry
704 2730
Det kan også være den automatiske hastighedsregulering, der går trægt og derfor ikke regulerer ordentligt. På mange maskiner er det noget med at blæseren påvirker en vinge, der via nogle fjedre regulerer gasspjældet.
Det lyder som om du har samme problem som jeg netop har haft med min Stiga maskine (B&S motor) - ujævn motorgang, meget røgudvikling og stort benzinforbrug.

Det viste sig at være en membran i karburatoren der skulle skiftes. Den kostede 38 kr men krævede dog lidt snilde at skifte.

Mvh. Dr. Bundkrans
Annonce
Annonce
Hej

Hvor køber I stumperne til jeres maskiner, f.eks den membran? findes der nogen e-butikker?

mvh Anders
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Har du et spørgsmål eller vil du hjælpe de andre?

Tilmeld dig som bruger nu og få adgang til det hele - det er gratis!

Tilmeld dig her

Find byggemarked

Vi har samlet alle byggemarkeder i Danmark.
Søg på postnummer her:


Se alle byggemarkeder her