Motor og traktor træf i Brørup

PRESSEMEDDELELSE

Dansk Veteran Traktor Klub
afholder stor udstilling af stationære motorer, traktorer, entrepenørmateriel og landbrugsredskaber,

på Markedspladsen, 6650 Brørup,
i weekenden d. 2. og 3. juli.

Udstillingen er de seneste år blevet stadigt mere omfattende, og kulminerede sidste år med det hidtil største antal udstillere og besøgende i klubbens 18 år lange historie. Igen i år forventer vi en stor interesse for vores materiel, og selvom træffet er i det sydjyske, kommer der udstillere fra hele landet, så der er lagt op til en alsidig og spændende udstilling også i år..

Der vil som sædvanligt være udstillet et anseeligt antal traktorer, og dette års træf er ingen undtagelse: Vi vil i år markere 1 jubilæum: Det er McCormic Deering som i åt har kørt 100 år i Danmark.
Rent aldersmæssigt spænder klubbens henved 2200 medlemmer vidt; fra unge i tyverne, over familiefaderen til den pensionerede mekaniker eller landmand. Alle har vi det til fælles, at vi, grundet en opvækst på landet, har en interesse for de maskiner og traktorer, som blev brugt i landbruget for ikke så forfærdelig længe siden.

-Så er man fasineret af maskiner og traktorer fra en svunden tid, så bør man besøge vores udstilling i Brørup, hvor hele udviklingen i mekaniseringen af dansk landbrug op til 1978 med al ønskelig tydelighed fremvises!
Her er noget for både øjne, ører og næsebor!


Husk at 4H arr. dyreudstilling, ponyridning og div. aktiviteter for børnene, medens mor og far ser på traktorer. Der er også mulighed for at se på udstilling af gamle biler, lastbiler og motorcykler samt finde den sidste dims til ens egen traktor på vores store velbesøgte Stumpemarked.

Lørdag startes med stort musikanført optog fra Stendyssen ved Kartoffelcentralen kl. 9.30.
I år er det Fødevareminister Hans Christian Schmidt som holder åbningstalen Lørdag kl. 12.00
Begge dage præsenteres udstillingens ca. 150 traktorer i ringen kl. 14.30.
Selvfølgelig vil der være liv og glade dage på pladsen også uden for timen med ringpræsentationen, idet vores motorfolk har arbejdende maskineri, som plejer at være et fasinerende syn, der fænger folks opmærksomhed.
Så derfor: Vel mødt i Brørup d. 2. og 3. juli!

MVH Njord
0 svar
 Følg tråden
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis