Billeder fra vores besøg i Jylland :)

Danskstil indsendt af 6 B på Hudløse skole.

Citat start:

Vi var godt nok langt væk hjemmefra til et land der hedder Jylland. Savnede far og mor lidt, for her var mærkeligt og meget mørkere end i vores land Sjælland. Derfor hedder det på godt gammelt dansk "Det mørke Jylland".

De indfødte talte et mærkeligt sprog og alle havde en vogn med endnu en vogn efter, hvor de slæbte alt muligt fra nord til syd og omvendt. De burde næsten bytte deres bo-sted med hinanden, det ville være meget nemmere.

Den største industri på Jylland hedder "Gaffatape" som erstatter mursten, forskærme på biler og reparerer barnevogne, som de også flytter ting i.

Vi var også i skoven og på marker som de kalder a' hede. Det er store arealer som de ikke ved hvad de skal bruge til, men de har plantet en del små slanger som snor sig rundt. Heldigvis blev kun vores lærer bidt flere gange, så der skete ikke noget alvorligt.

Dyrene er meget forskellige fra dem vi kender, og nedenfor kan I se de mest almindelige dyr vi så bortset fra jyderne, som er det mest almindelige vi så i byerne.

Hilsen fra 6 B :lol: :lol:

Mvh. JørgenE
0 svar
 Følg tråden
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis