Børnesikring af brændeovn

Er der nogen, der har en billig idé til hvordan man kan børnesikre en brændeovn i et meget lille sommerhus (35 m2 til 5 personer)?

Vi har overvejet, at få smedet et jerngitter, men det er både dyrt og fylder meget, da babyen ellers kan røre pejsen gennem gitteret.

Er der andre ideer med brandsikre materialer?

Ankergaard
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis det ikke må være et gitter og ovenikøbet skal være brandsikkert (det skal vel også være isolerende, så den lille kan røre det uden at brænde fingrene af!), så vil I vel ikke få ret meget gavn af varmen, da den må få meget svært ved at fordele sig i rummet.

I øvrigt kan man jo købe udmærkede gitr, så det er ikke nødvendigt at få lavet et dyrt smedet et, med mindre det er af æstetiske årsager. Vi har et Babydan Flex 3, der er monteret i skinner på væggen og med låste "led" mellem sektionerne. Det står godt og stabilt, man kan åbne det, når man skal fyre, og det kan afmonteres fra skinnerne uden værktøj, hvis ovnen er slukket og man har brug for pladsen. Det kan også fås med flere led.
Citat fra ErikP

vi brugte en gammel kravlegaard - den havde en størrelse der passede afstandsmæssigt (bunden og den ene side skruet af).


Det kan jeg godt tilslutte mig. Har selv gjort det samme med succes.
biggrin
Kewin

Husk:
Assumptions is the mother of all fuck ups !!!
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis