Gulvvarme

Vi har købt et hus med gulvvarme i badeværelset. Dette virker bare ikke efter hensigten idet gulvet ikke bliver varmt. Der går to rør i gulvet det ene er varmt det andet hvor termostaten sider på er max halvlunket.

Kan man have lagt varmerørerne for dybt i forhold til overfladen? Kan rørne tilkalke og derved forhindre gennemstrømning?

Hvad kan jeg gøre for at forbedre gennemstrømningen?
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
To rør lyder ikke af specielt meget. Hvis du kommer forbi en bygge plads ser du en stor mængde slanger der bindes til gitteret der nedstøbes i gulvet. Men rør kan da nemt kalke til eller på anden måde blive snavsede !! Men hvis Varmeanlæget ellers virker er det formodentligt ikke problemet snarere at der kun er en megt lille isolering under gulvet og du dermed forsøger at lave en global opvarmning istedet for en lokal opvarmning !! Men der er sikkert også alt for få rør i gulvet til at være den eneste varmekilde i badet.

Venligst Njord

MVH Njord
Skrug op for vand pumpen. eller sæt en større på.
der kan også være en ½ luftlomme, som gør at der ikke cirkulere nok vand igennem systemet. den kan komme hvis rørene ikke ligger helt vandret. du kan evt. slippe af med den ved at fylde en mængde vand på anlæget gennem gulv slangen.

hilsen sune
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis