Værksteder i Tyskland - adresser og erfaringer

AllanE
AllanE
1835 2650
Jeg har en Mitsubishi Colt, som skal til service og formentlig også have skiftet bremser. I den forbindelse overvejer jeg om man skal tage til Tyskland og få det lavet. Mine svigerforældre bor i København, har en Opel Corsa og sparer omkring 1.000 kr. ved at få lavet service i Flensborg. Og det er efter benzinudgifter er fratrukket! Desuden får de en hyggelig "mini-ferie" ud af det.

Derfor: Lad os høre fra jer der har fået lavet service eller reparationer på tyske værksteder. Hvad kostede det? Hvad sparede du? Værkstedets adresse? Og sidst men ikke mindst: var kvaliteten i orden?

Mvh. AllanE
38 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jan R.
Jan R.
1896 7500
Hejsa,

Fik anbefalet et par værksteder i nordtyskland (aut. VW forhandlere), som gladeligt gav fast tilbud på rep. af min bil (tandrem, bremser). Kunne spare ca. 35% (ca. 2000,-) - men da det krævede en feriedag og lidt kørsel, var besparelsen for lille - synes jeg.

Men skal man derned alligevel, så er det bare afsted. Kender flere, der får lavet service dernede - og kvaliteten er ikke ringere ind i DK......

Mvh.

Jan R.
Jan R.
Jan R.
1896 7500
Hejsa,

Fik anbefalet et par værksteder i nordtyskland (aut. VW forhandlere), som gladeligt gav fast tilbud på rep. af min bil (tandrem, bremser). Kunne spare ca. 35% (ca. 2000,-) - men da det krævede en feriedag og lidt kørsel, var besparelsen for lille - synes jeg.

Men skal man derned alligevel, så er det bare afsted. Kender flere, der får lavet service dernede - og kvaliteten er ikke ringere ind i DK......

Mvh.

Jan R.
green
green
823 3200
Kvaliteten er bedre, servicen er bedre, prisen er lavere, sådan er det med VW, det skulle undre mig om Mishubishi er meget anderledes. Men jeg kendre ikke nogle værksteder. Prøv at google det.

Green

Annonce
Annonce
kutnik
kutnik
10 5550
Hej Allan E.
Prøv ---mappingservice.de Der ligger 4 værksteder på række fra Flensborg til Kiel.
Mvh
KN

<p><strong>KN</strong></p>
Luksus
Luksus
20 7000
Audi i Flensburg, Hamburg og Kassel! 1A+ som man nu siger på tysk.
Kvaliteten og servicen er bedre, og prisen er lavere!

grossmann
grossmann
1067 6520
Jeg kan se tråden er gammel og sikkert også irrelevant, men en ting undrer mig når vi snakker arbejdskraft fra udlandet. Hvorfor skal arbejdet sendes ud af landet når Danmark har nogle af Europas dygtigste mekanikere? (Ja den er god nok, for uddannelsen er bedre her hjemme og udstyret tit bedre) jeg så engang en undersøgelse der bekræftede det. Jeg synes det er en skam at se den ene virksomhed efter den anden lukke fordi folk søger over grænsen. Jeg bor tæt på grænsen og ser tit kendte kunder få repareret bil over grænsen, men de fleste ser vi igen når de finder ud af at tyskernes såkaldte faste pris ofte indeholder meget mere end hvad der bør skiftes på bilen.


 

Annonce
Luksus
Luksus
20 7000
Der findes også fusker i Tyskland, og ja, der er dygtige mekaniker i DK, men problemet er lønningerne, service og priser.

Lønningerne i DK er ikke på niveau med de priser vi har.
Tysk service:... gratis taxa, må gerne komme ind på værkstedet, rapport om alt - fra A til Z, reservedele fås billiger osv.
Fik ordnet nogle problemer ved Audi i Flensburg. Tilbud fra SMC-biler lød på ca. 28.500kr. Pris ved Audi i Flensburg endte 12.852kr. ; )
grossmann
grossmann
1067 6520
Tillykke så sparer du her i nu, mens du medvirker til flere arbejdsløse her hjemme. Og så fantastiske er tyskerne heller ikke. Når de ved du er dansker sparer de hvor de kan. Jeg har hørt flere tilfælde af tyske Værkstedet der har givet en lavere pris på tandremskift, men så er kun tandremmen skiftet, hverken medløberhjul eller vandpumpe bliver fornyet. Så kan vi andre også give lave priser, men vi går mere ind for kvalitet. Der hvor jeg vil hen med det er at de danske faste priser tit er alt inklusive, hvor de tyske nemt kan løbe ind i ekstraarbejde som vi i Danmark tager højde for og medregner. Og er priserne virkelig så sky høje her hjemme? Hvad er timeprisen hos Audi i Flensborg?


 

Luksus
Luksus
20 7000
Igen, hovedpinen er prisen. Man kan ikke forvente, at solidariteten skal vinde over ens rådighedsbeløb! Du siger med andre ord, at vi skal være solidariske i det vi besøger egne mekaniker og ikke f.eks. de tyske – fair nok. Men hvis jeg ikke har penge, f.eks. de 28.000kr, skal jeg så låne dem i banken, altså de resterende ca. 13.000kr + renter + oprettelse af lånet og alt andet bare for at bevare danske arbejdspladser? Nej – det skal jeg ikke! Mekanikerne må selv fikse deres egne priser, så de er konkurrencedygtige. Det ka’ da ikke passe, at jeg skal tænke på det! Er det ikke nok, at jeg beskattes med 54 %?! Og 180 % i bil afgift?!

Efterhånden kender jeg så mange der servicerer deres bil i Tyskland, at jeg nægter at tro på, at tysker bedrager en bare fordi man kommer fra Danmark! Jeg har haft adresse i Tyskland i ca. 15år og blev aldrig behandlet dårligt eller anderledes.
StenKrog
StenKrog
1209 8900
Luksus - Kan du ikke fortælle, hvor I tyskland du henter den kæmpe besparelse ??
Der er yderligere 28 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Lignende indlæg

 1. Bil-rep i Tyskland!
  Lav-Bil (7 svar)
 2. Service DK/D Lidt til eftertanke.
  Lav-Bil (4 svar)
 3. Nogen der har erfaring med service af skoda i tyskland.
  Lav-Bil (2 svar)
 4. indkøb af materialer i tyskland
  Lav-Hus (33 svar)
 5. Bremser hyler
  Lav-Bil (19 svar)
 6. Opel Corsa, baghjul på v.side sidder fast... mulig håndbremse
  Lav-Bil (10 svar)
 7. Køb af materialer i Tyskland
  Lav-Hus (25 svar)
 8. Byggemarkede
  Lav-Hus (19 svar)
 9. Speedometer problemer
  Lav-Bil (29 svar)
 10. Hårde hvidevarer i Tyskland
  Hårde hvidevarer (10 svar)

Populært lige nu

 1. Gulvvarme badeværelse
  Fyr og opvarmning (læst 587 gange)
 2. Flytte granitblokke
  Belægning, udsmykning og blomster (læst 1210 gange)
 3. Til dig med det nye hus ? !
  Lav-Hus (læst 161 gange)
 4. elradiator dimensionering
  Fyr og opvarmning (læst 261 gange)
 5. Havedam med varmekasse ??
  Lav-Have (læst 503 gange)
 6. Lamper i troldtekt loft
  Lav-Hus (læst 38397 gange)
 7. Hvor meget strøm kan jeg trække fra min forsyning?
  Lav-Hus (læst 33040 gange)
 8. "Vindmøllevinger?"
  Over hækken (læst 397 gange)
 9. Gummiark til pakninger ?
  Lav-Hus (læst 177 gange)
 10. Arbejdstider..
  Over hækken (læst 1176 gange)

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis

Kort og godt

Lav-det-selv.dk (LDS) er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk. Hver måned besøges LDS over 600.000 gange, af folk der søger råd, vejledning og inspiration om alt fra boligforbedring til hobbyprojekter.

LDS er drevet af et stærkt fællesskab, hvor alle kan bidrage med viden og ideer.

 

Følg med