Byg-selv-redskabsskur

Hejsa :wink:

Er der nogen herinde, som har erfaring med at bygge et redskabsskur selv.

Jeg har kigget i Bauhaus og Silvan, og de færdige koster omkring 3-4.000 kr - kan det ikke gøres billigere selv ?

Det skal ikke være noget særligt, det skal blot bruges til opbevaring af græsslåmaskine m.m. De mere sårbare ting står i vores eksisterende skur, men det er lidt besværligt at komme frem og tilbage, når der står en masse store ting på gulvet.

Hilsen
Rikke

[URL="http://www.babytid.dk/Forum/index.php?act=idx"][/URL]
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej Rikke

Gå du bare igang selv, det bliver det sikkert både billigere og bedre af.
Jeg ville starte med et punktfundament. Et styk for hver 1 meter. Bundrammen laves at 75X75 mm træ og samles med nogle beslag og fastgøres til punktfundamentet. Når bunden ligger der er det blot at fortsætte opad. Siderne laves billigt af 9 mm krydsfinér med spor i.
Tag laves billigt med nogle spær som du samler af passende træ. Spærerne lægges op og fastgøres. Ovenpå spærerne lægger du lægter og til sidst gutanitplader (hedder vist også ondulineplader). Vupti og du har et godt skur.
Altsammen fåes det i jem og fix. Blot et forslag som der kan ændes efter for godt befindende.

mvh Andes
Anders's opskrift kan bruge, MEN.....

Hvis du laver punktfundamentet og laver en bund ramme i 75x75 eller 100x100 og her på rejser stolper i 45x95 ( reglar ) de koster ca 10 kr / meter ( men kig efter om de er rette :oops: Mange er runde og skæve.., men hvi man køber desse i en længde på 4,2m er de oftest i langt bedre kvalitet end de korte på 2,1 og 2,4m 8) ) Disse stolper rejser du med vinkel beslag, der skrues eller sømmes. ( vinkel beslagene r billige i Harald Nyborg). Og rejser spærene på en rem der ligeledes laves at en 45x95. Ovenpå spæren lægger du et undertag og ovenpå hvert spær en afstandsliste 25x50 i trykimprægneret. Og oven på dette på langs taglægter ( T1 ) Du bør anvende godkendte taglægter, de koster ca 1 kr ekstra / meter men de er i en kvalitet der holder. Og oven på dette lægger du så tagsten, enten rigtige tegl, eller betonsten. Du kan i stedet lave et tag med tagpap hvis det er den overflade du ønsker, men så skal du følge lidt andre opbygninger af taget ( spørg på tømmerhandlen eller kig på nettet ( fx hos Phønix ).

Når du skal lave beklædninge vil jeg enten anvende en vindgips, eller en vindpap du skruer/klipser på de lodrette stolper. Uden på hver stolpe sømmer/ skruer du en 25x50 tryk impr. afstandsliste. OG så yders en klinkebeklædning på langs. Hvis du maler det før du skruer op er det lettest :wink:

Du kan også lave en 1 på 2 lodret beklædning, hvis det er det du finder smukkest.

Indvendigt kan du isolere skruret hvis det ønskes.. Skal den stå uisoleret er det OK at droppe vindpappet og afstandslisterne. Altså sætte beklædningen direkte på stolperne. Men hvis du senere vil isolere skret er det vigtigt at deer kan ventileres bag beklædningen.

Min opskrift vil ikke blive billigere end "Silvan & Bauhaus" modellerne men det vil blive en bygning du kan være stolt af og den vil holde i mange mange år... MEN det er sikkert kun lidt dyrere end slutprisen på deres modulbyggerier. Ofte er de priser der opgives uden tagdækning osv... så kig dig godt for når du sammenligner.

Husk også at du skal have check på om du må bygge skuret i forhold til lokalplan, bygnings reglemant, så kontakt kommunens tekniske forvaltning inden du går igang.....

Held med projektet 8)

MVH Njord
Citat fra njord

Anders's opskrift kan bruge, MEN.....

vinkel beslag, der skrues eller sømmes. ( vinkel beslagene r billige i Harald Nyborg).
Held med projektet 8)


Det kommer an på om man selv afhenter, ellers tilkommer der et ekspeditionsgebyr. Og med de forholdsvis få i antal, er det måske billigere pr. stk. i nærmeste byggemarked.

Mvh. Birger

Hvis øl er sundt, så må meget øl, være meget sundt. §;-)

www.baekhus.dk
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også