program til at se muligheder samt murer hjælp

Jeg er ved at lave om i min gang på 22Kvm. Der skal ligges klinger, pudses vægge, og laves loft osv. Nogen der kender et program til computeren hvor det er nemt at tegne ind og se mulighederne med? Også evt til placering af spot i loftet?

Ps. Der skulle vel ikke være en der kender en god klinke murer, da jeg ikke ved om jeg tør at gå i gang med 22kvm igennem min gang og ind til et rum hvor jeg gerne vil have det hele diagonalt lagt?
Bor i stor KBH
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
up. Ikke nogen der kender et program eller en klinke murer?

\René
Jeg kender hverken klinkemurer eller program til computeren, men jeg ved at det ikke er nogen umulig lav-det-selv opgave at lægge klinker. Heller ikke diagonalt.

Hvis du kan skifte et par mursten, kan du også lægge klinker :-)

Brug lidt tid til at læse teorien (du kan finde det meste hos Alfix og de andre leverandøre af materialer), og få dig noget ordentligt værktøj (fliseskærer, flisesnor, tandspartel, osv.), og så er det ellers bare at gå i gang.

Hvis du tager dig tid til at forsøge dig frem med den rigtige begyndelse på dine fliser, kan du sågar risikere at det bliver rigtig flot når du er færdig.
Hvis du kan skifte et par mursten, kan du også lægge klinker :-)


..Dette er jo ikke den hele sandhed, der er jo en årsag til at der netop er murer der er specialister i netop klinker og fliser. Jeg kender en del murer og det er alment kendt i de kredse at ikke alle murer kan lægge klinker, så hvis det var så enkelt som du påstår var der vel ingen grund til at havde specialister på dette felt ??


Mvh

Peter Madsen

<p>Peter Madsen</p>
Hej!

Mener at Evers har udgivet en cd-rom til formålet.
Pris kr. 75,-

Kan ses og købes på deres site.

Ellers er det "bare" om at købe et laservaterpas m. stregmarkeringer
find den rette vinkel.- og så bare derudaf- tegn evt mønstret op på gulvet så er det lettere at danne sig det fulde overblik og indtryk.

mvh. retroo4

-....Kunst en noget man ikke kan, såsnart man kan, er det ikke længere nogen kunst.....-

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis