Vinteropbevaring

Jeg har netop købt et forårsprojekt i for af en lille motor/speedbåd. En ældre sag med en ligeså gammel Johnson motor (40hk). Der skal laves en del småting, men motoren kører upåklageligt. Da jeg ikke påregner at komme igang før foråret er spørgsmålet nu:
Hvordan opbevares båd og motor, idet pladsen kun tillader at det står under åben himmel, er det noget med store presenninger, og hvad med motoren, den har sidst været startet i saltvand.

Er der iøvrigt nogen der kender noget til båden? På typepladen står der "LOLA" men der er ud over nummeret alt hvad der stadig kan læses.
Se billede


Peter
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det er en fin lille båd du der har fundet. Læg en lægte over fra for til agter i centerlinien. Monter 6 stykker af lægten som skråstivere i for, midt, og agter, så du får et "spidstelt" over båden, så kan vand løbe af. søm evt. en strimmmel gammel gulvtæppe på overlæggeren, for at beskytte din presenning. m.h.t. din motor, så skyld den igennem med ferskvand, derefter med en blanding af vand og kølervædske. spænd evt. motoren fast i en olietønde eller lign. Husk nyt tærezink, olie og tændrør til foråret.
God fornøjelse.

C.D.Jensen
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis