hurtig pc kører langsomt

Jeg har en PC 1300 MHz, som er langsom på nettet. Maskinen i sig selv tror jeg er hurtig nok, forbindelsen er TDC bredbånd, men den virker som at den er langsom til at sende/modtage. Har altid været det. Hvem kan på almindeligt dansk hjælpe- eller mangler der en masse oplysninger. Jeg mener hvad er de hyppigste fejl. Den bruger XP, er opdateret, har firewall ZONE Alarm og ANTI vir, virusprogram. Hvad kan jeg selv gøre ?

Tommy :?

Tommy

Fremgang kommer af en positiv mental indstilling.biggrin


http://www.euroterm.dk
11 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
anje
anje
152 4500
Hej Tommy

Jeg vil da meget gerne førsøge om jeg kan hjælpe, ellers finder vi nogle der kan ;-)
Først fjerner vi nogle af de små programmer der er med til at bruge af din båndbrede og stjæle af din pc´s maskinkraft. Som første punkt: klik på linket: http://www.spywarefri.dk/spywarefri-onlinescan.htm som er en online scanner, når vinduet popper op klikker du på kør. Scanneren er både hurtig og effektiv.
Næste punkt: Download programmet Adaware opdater programmet og kør en scanning - og fjren alt hvad det finder. Programmet finder du sammen med en dansk brugervejledning her: http://www.spywarefri.dk/vaerktoj.htm
Når det er gjort, kan du vende tilbage med resultatet. God arbejdslyst.

Mvh Anders
Hvilken hastighed har du (betalt for)? Jeg foreslår, at du starter med at måle den faktiske hastighed på din linie. Det kan du fx gøre her:

http://www.sonofon.dk/erhverv/produkter/internet/tjek_din_forbindelse/index.shtml

eller her:
http://147.29.107.4/streamspeed_download.asp
Direkte link til testprogrammet:
http://147.29.107.4/Hastighedsmaaler/TPTEST3.exe

Det giver nogle konkrete tal for, om du opnår noget nær den "officielle" hastighed. Det gør det noget nemmere at vurdere, om der er noget galt, eller om det bare "føles" langsomt - måske fordi linien er langsom.

Hvis bare alt GDS var som LEGO...
retro04
retro04
533 8900
Spændende indlæg!!!
Jeg har prøvet at køre jeres anbefalede programmer på egen pc

Resultatet er målbart bedre!!!!! biggrin
-Så tusind tak herfra.- :!:

-....Kunst en noget man ikke kan, såsnart man kan, er det ikke længere nogen kunst.....-

Annonce
Annonce
euroterm
euroterm Trådstarter
168
ANJE jeg er mildest talt ved at ryge ned af min lille drejestol. Den hjælp du har givet mig har jeg manglet i mindst et år. Og efter dine anvisninger kører min PC, Ja FLERE gange hurtigere. Tusind tak - og forresten min kone du ved, har du også et program jeg kan downloade til brug på hende?

Tommy F. Hald biggrin biggrin biggrin

Tommy

Fremgang kommer af en positiv mental indstilling.biggrin


http://www.euroterm.dk
rene2
rene2
398 2665
Jeg vil foreslå du kigger i dit antivirus program, og tjekker hvad den scanner. For som sagt behøver du jo kun at scanne det ud modtager, og ikke det du sender. Norton antivirus bla. scanner både når du sender mail og modtager dem, derudover scanner den alt når du bare surfer rundt, og helt ærligt, det er sku ikke nødvendigt. så sæt den til kun at scanne det du downloader, så er du stadig virus fri, og dermed skal du ikke vente på at norton har scannet hver en bit du henter eller sender. wink
Citat fra rene2

Jeg vil foreslå du kigger i dit antivirus program, og tjekker hvad den scanner. For som sagt behøver du jo kun at scanne det ud modtager, og ikke det du sender.


Det er jeg ikke enig i, med mindre alle data på pc'en kommer via download og man derfor er 100% sikker på, at alt er checket!

Jeg synes nok, det er en tand for egoistisk, hvis man har mulighed for at stoppe virusmails til venner og bekendte, men har slået det fra for at vinde en minimal forbedring af ydelsen!

Hvis bare alt GDS var som LEGO...
Annonce
Annonce
anje
anje
152 4500
Hej Tommy F

Glæder mig at det hjalp på din PC - Mht dit "lille" tillægsspørgsmål, så tror jeg ikke der er nogle lette løsninger (Faktisk tror jeg at det er lettere at bygge en 4 sporet motorvej til Torshavn end helt at forstå vores koner). ;-)
Og jeg er iøvrigt ganske enig med ThomasPont, du skal ikke begynde at pille ved dit AntiVirusProgram. Det ville jo være ærgeligt at få en virus ind i pc´eren der deaktiver dit AVP (Og det er der desværre mange virus der gør) bare fordi du vil surfe meget lidt hurtigere. For slet ikke at nævne nogle af de skader virus kan forårsage (slette/vidresende dokumenter/billeder/filer mm...... Det er jo ikke sikkert at Tante Agathe på missionshotellet er interesseret i at se vilkårlige billeder fra enhver nevø´s harddisk ;-) ). Virus-skribenter er til tider ganske kreative og fantasifulde.

Mvh Anders
et andet råd er at få en anden browser, da mange hackers(crackers) koncentrerer deres opmærksomhed mod den browser der bruges af flest.
Dvs de prøver at finde huller i sikkerheden hos denne browser.

Det er altså Internet Explorer der tales om.

Jeg bruger selv Opera, men kan også anbefale Firefox.

http://www.opera.com

http://www.mozilla.org/products/firefox/

Især firefox skulle have en masse ekstra features, som skulle gøre det ekstra svært for spyware, trojans osv at komme ind på ens pc/hd.

Men man skal jo aldrig sige aldrig. :wink:

www.maitreya.org - Messias er her... igen! Søg og du skal find!
Hej

I har vel set den gratis sikkerhedspakke på tidligere nævnte www.spywarefri.dk
Derudover kan windows opdateringer anbefales, Efter at jeg downloadede sikkerhedspakke 2 til xp har jeg været fri for problemer.

mvh Anders
euroterm
euroterm Trådstarter
168
Og her er emnet det samme-altså ikke konen, det var nu mest for sjov. Nu vil jeg gerne have lektion 2.

Anders (anje) jeg vil gerne her i fuld offentlighed rose dig for din gode moral og holdning ihvertfald her på sitet. Den kunne mange, også jeg selv godt lære af.

Tilbage til studiet- forklaret på alm. dansk brugerniveausprog - hvad ville næste step være for at pc kører så hurtigt som muligt, selvfølgelig begrænset af størrelsen, osv. HVAD ER NU DET SVAGESTE LED? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Tommy

Fremgang kommer af en positiv mental indstilling.biggrin


http://www.euroterm.dk
Der er yderligere 1 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Lignende indlæg

 1. Free Firewall og virus program
  Lav-Computer (14 svar)
 2. gratis firewall søges
  Lav-Computer (10 svar)
 3. Antivirus??
  Lav-Computer (9 svar)
 4. Virus !
  Lav-Computer (14 svar)
 5. skype som eneste telefon?
  Lav-Computer (10 svar)
 6. Snyder TDC med lovede GB.
  Lav-Computer (33 svar)
 7. Mowiepass Manager
  Lav-Computer (2 svar)
 8. VIRUS - TROJANSKHEST !!
  Over hækken (14 svar)
 9. AVG anti-virus
  Lav-Computer (19 svar)
 10. Nyt internet/bredbånd og hvad m. tdc-basislinie?
  Lav-Computer (22 svar)

Sponsor på LDS

KV Sikring

Få hjælp til sikring af dit hjem med alarm og indbrudssikring. KV Sikring er ejet af den flittige LDS-debatør kendt under brugernavnet Wezio

Se mere

Har du et spørgsmål eller vil du hjælpe de andre?

Tilmeld dig som bruger nu og få adgang til det hele - det er gratis!

Tilmeld dig her

Se også