hurtig pc kører langsomt

Jeg har en PC 1300 MHz, som er langsom på nettet. Maskinen i sig selv tror jeg er hurtig nok, forbindelsen er TDC bredbånd, men den virker som at den er langsom til at sende/modtage. Har altid været det. Hvem kan på almindeligt dansk hjælpe- eller mangler der en masse oplysninger. Jeg mener hvad er de hyppigste fejl. Den bruger XP, er opdateret, har firewall ZONE Alarm og ANTI vir, virusprogram. Hvad kan jeg selv gøre ?

Tommy :?

Tommy

Fremgang kommer af en positiv mental indstilling.biggrin


http://www.euroterm.dk
Jeg har en PC 1300 MHz, som er langsom på nettet.... Vis hele indlægget
11 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Hej Tommy F

Mange tak for de pæne ord biggrin
Hvis en pc skal arbejde optimalt, så skal den kun lave det den bliver sat til - og ikke bruge "maskintid " på alle andre opgaver. Med andre ord: En pc skal for at være optimalt hurtig, holdes fri for diverse småprogrammer der er kendt under navne som spionprogrammer (det er programmer der sender alle mulige oplysninger ud på nettet om den inficerede pc). Hovedparten (formentlig omkring 99,9%) af alle spywareprogrammer er designet til at fungere under internet explore, og derfor har har de gode folk bag http://www.spywarefri.dk/index.htm Team Spywarefri samlet en programpakke af gratisprogrammer, der sikre at du kan surfe frit på internettet uden at pc´eren bliver fyldt med spyware, og dermed sløver din computer - Programmerne er samlet i "Pakken" (som Anders Kruse nævnte) : http://www.spywarefri.dk/pakken.htm .

Hvis du benytter en anden browser end internet explore, feks Opera eller Firefox (som adeldaharma nævner), så kommer der heller ikke spyware i pc´eren.
Fælles for begge løsninger er at Windovs-, Antivirusprogram og evt Firewall skal holdes opdateret.

Jeg har en lille langsom ekstra computer og den fungerer fint med (Det snart forældede) Windows Me samt browseren Firefox, og der har endnu ikke været spyware i.

Der findes også andre måder at speede pc´eren op på, men det er mest for "langhårede" og "nørder", og det tør jeg ikke komme ind på her fordi der har selv de mindste fejl ofte uoverskuelige følger........

Hvis der er problemer med pc´eren så er et godt link: http://www.eksperten.dk/ Her skal man blot registrere sig som bruger, og spørge efter hjælp i deres forum (og tildele nogle point) og straks vil der være nogle der kommer med forslag til at afhjælpe problemet.
http://www.spywarefri.dk/forum/ sidder nogle af verdens dygtigste folk og hjælper med at fjerne diverse utøj (Virus, hackerangreb, spyware mm) - forumet er gratis at benytte, men de modtager meget gerne et bidrag til sitets drift (De er meget dygtige og jeg har aldrig set at de må give op overfor en opgave)

Mvh Anders
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis