Pølsemandens ketchup

I Danmark kan man faa ketchup der delvis er lavet af æbler i stedet for tomater. Vi bor nu i Toronto i Canada, og den ketchup er efterhaanden det eneste vi savner fra Danmark (vi har flere Danske bagere)
Er der nogen der har en opskrift paa hjemmelavet pølsemandsketchup?
Der er faktisk flere af vores Canadiske venner som har smagt hvad vi fra tid til anden faar tilsendt fra Danmark og som synes den smager bedre end tomatketchup, saa maske skulle vi starte en storproduktion biggrin

Karsten
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej Anders,

Tak for opskriften, den vil blive proevet. Naar vi har resultatet af smagsdommernes bedoemmelse maa vi nok hellere offentliggoere det her.

m.v.h

Karsten

Karsten
Jensen, nej Heinz er ikke lavet af æbler.

I Danmark kan man kende ketchup lavet af tomater på at der står - ja, rigtigt gættet - "Tomatketchup" på emballagen. (Nogle producenter staver det fejlagtigt "Tomat Ketchup", men forskellen er den samme)

Sjovt at høre at der er nogen, der efterspørger sorrugatet lavet af æbler! Det må være det man kalder "acquired taste".

MVH
TS (der ikke arbejder for Heinz, eller har aktier i foretagenet)
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis