Bevar værdigheden...

...ikke mindst for børnenes skyld!

Min opmærksomhed blev i formiddag vakt af nogle "lokale" nyheder om en formodning om skilsmisse i kongehuset. Siden kl. 11 har TV2 kørt som baggrundsstøj her for at se, hvorledes pressen dækker "begivenheden".

Jeg er lettere foruroliget over det, jeg ser og hører - selvfølgelig cry

Lad os ikke få en medieskabt "Lady Di". Det forekommer som om Kongehuset håndterer den ulykkelige situation fornuftigt. Lad os hjælpe dem og i særdeleshed de fire direkte implicerede ved ikke at opfordre de kulørte blade til at grave dybere.
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Ak ja, kan kun være enig.

Men man kan ikke forvente at de danske medier skal opføre sig ansvarligt. Seneste eksempel er "skandalen" om dansk militærs "tortur" af tilfangetagne irakere.

Det er en skam at man ikke kan sanktionere hårdere over for vore "Popstar"-medier end at tildele en påtale for dårlig presseskik - og det endda kun i de allerværste tilfælde :evil:

Så der er nok ikke udsigt til nogen bedring

Med venlig hilsen
FlemmingB

Jamen så lad da være med at købe det smudslitteratur.....
Dengang det var før, var smudslitteratur vistnok pornoblade, men i dag er det de kulørte sladder blade. Jeg har kun set prinsesserne på tv, men aldrig i et blad, for det halve der skrives, er vist løgn..
sniffer

Sniffer  
Lad det være sagt med det samme - VI holder Se & Hør. Det er det værste vrøvl der skrives i bladet, men tv-oversigten bliver ikke overgået af andre, og for mig er det nok, (og så betaler og køber min kone det - hæ, hæ).
Men jeg bladrer da også de andre sider igennem, men når de søger at skabe en sensation ud af, at Hugh Grant kysser sin dame i bikini, og mener han er brunstig, men skam pænt ligger i shorts finder jeg dem ret latterlige. Værre er dog SøndagsBT, som jeg ALDRIG læser men som holdes af en i vores familie. Det er altid noget med en ynkelig patient, en stakkels familie, en der har overlevet alverden eller hvordan "jeg overvandt fedmen".

Totalt rædselsfuldt efter min mening, men så er der også et par sider mad- og hækleopskrifter, for vi har jo ikke helt forladt tiden før kvindefrigørelsen.

Og jo Zep - kongehuset har håndteret situationen fornuftigt, men desværre kan du glemme alt om, at de kulørte også gør det og danskerne også, men jeg ved danskerne godt lige kan lide at tale om det, og så er det også helt ok her, for det er jo bare som det kan ske i den bedste familie, og det er håndteret ok - og ingen skade for vores kongehus. Men jeg håber ikke vi skal undvære Alexandra, for hun var da en værdig repræsentant - helt unik som Mary også synes at være.

Mvh. JørgenE
Bare rolig, Sniffer jeg køber ikke "den slags". Derfor er jeg også noget nær "den eneste", der ikke var forberedt på meddelelsen.

Jeg synes det er helt i orden at forholde sig til det skete - men ikke i slibrige og mere eller mindre fantastiske detaljer, som måske havde været ganske ubetydelige, hvis ikke de blev betragtet i lyset af en skilsmisse. Og hvem ved - måske overgår virkeligheden langt fantasien...

Min royalisme er i bund og grund at bifalde en eventyrlig repræsentation af Danmark. Og ja jeg kan godt leve med, at det koster en hulens bunke penge.

En skilsmisse i sig selv i Kongehuset anfægter langt fra min beundring af deres indsats - snarere tværtimod. Dermed ikke være sagt, at min opbakning er grænseløs.
Til sephirine
Du er ikke den eneste der var uforberedt, jeg fik nærmest et chok da jeg tog DR nyhedder her på computeren om aftenen. Jeg har bevidst ikke TV af den grund at75 % af det der sker i den støtte pædagog er VOLD VOLD
og det gider jeg ikke give penge for at se på. Og mere eller mindre kulørte blade kunne jeg heller ikke tænke mig at bruge penge på. Så jeg var virkelig uforberedt.

V.h. Håndværkeren
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis