Indfarvning af egetræsgulve

Vi er gået i gang med at istandsætte stuen, og ville gerne have et nyt trægulv i en mørk glød, men det koster først-fødte og højre arm, når vi under ingen omstændigheder vil have laminatgulv.
Derfor kom vi til at tænke på om det mon var muligt at "indfarve" det gamle egetræsgulv, uden at det bliver en evighedsproces af vedligeholdelse..??

Er der nogen der har nogle erfaringer på dette område...??

Vh Gitte G
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Een eller anden form for bejsning kan du sikker godt foretage men måske bliver du nødtil at lakere gulvene efterfølgende for at kunne holde gulvene pæne !! Måske får du skjolder da det er meget svært at rense gulvene af for alt den gamle og sikkert ukendte behandling det har fået tidligere.
Desuden er det svært at bejse så store områder totalt ens. Og solen vil efterfølgende give skjolder/afblegede områder på gulvene. Kig engang hos venner ogs bekendte på deres mørke gulve der er et par år amle og prøv at vippe tæpper under sofa osv. der er tydelig farve forskel.

Glæd du dig hellere over at have et dejlig naturprodukt som et ege gulv er og tilmed dejligt lyst unden at være "skinnende"
Hvis du afhævler/sliber gulvet kan du selv vælge den behandling du selv syntes er pænest. Desuden passer det sikkert til husets arkitektur med et ege gulv

Held med projektet

Njord
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis