Hjælp min skærm går i sort ???

Hej

Vores skærm er begyndt at gå i sort, ofte kort tid efter man har logget på måske lige gået ind i sin bank så går den ned. Jeg bliver så nød til at slukke skærm og harddisk og genstarte.
Det sker også ofte med musen at den sættet sig fast og vi kan intet gøre.

Computeren er 2 år gammel vi kører Xphome og der har aldrig været problemer før. Håber nogle kan hjælpe ?????????????
Vi har inst. virus programmer og alt muligt.

Hilsen Tove (som ikke ved så meget om computer)
11 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg er ikke pc- Ekspert, men jeg købte en ny pc sidste år med 256 mb ram i og købte 2 mdr senere 512 mb ram dertil, da jeg mener at det er vigtig med nok ram for at den ikke går i sort.
Jeg har også installeret Free Ram , hvor jeg kan se hvor mange ram jeg har til rådig og kan hurtig frigøre nogle, hvis jeg har et program der bruge mange ram.
smile

Med venlig hilsen

Søren
Hej Tove

Dit problem kan skyldes fejl i internet-explore.
Prøv i stedet at benytte et andet program til at gå på internettet med, f.eks Mozilla FireFox, der minder en hel del om internet explore, og derfor er lige til at gå til.
Du kan læse om Mozilla FireFox her: http://www.mkdata.dk/news/indexnews_101.htm og http://www.eksperten.dk/artikler/19

Selve programmet hentes her: http://www.mozilla.org/products/firefox/download.html

Og der skulle iflg google være dansk sprogpakke til FireFox (jeg kender ikke sprogpakken): http://www.greyparrots.tuknet.dk/firefox/pack.html

Mvh. Anders
>Toffee, tror vi alle har vores teroier, men du må fortælle lidt mere, er det kun når du åbner IE og går ind på netbanken eller sker det også hvis du bare starter computeren op og arbejder lidt der? Genstart eller lign. kunne tyde på varme problemer i din computer. tjek at blæseren bagi ikke er stoppet til af støj, pil evt låget af efter du har slukket for det hele og se om der sidder store støv totter, fjern evt disse ud at røre ved noget derinde.

Hvis du kører win xp, så åbn lige din IE og tryk på funktioner i toppen og vælg "windows update" og installer de opdateringer du evt. burde mangle.
Måske det kan være dette.
Det er rigtigt at win XP godt kan li ram og en stor ydelse forbedring kan opnås ved opgradering til 512MB ram, dog bør den ikke gå i sort pga mindre mængde.

Vend gerne tilbage med mere info.
IRQ fejl. Eller DMA.
bios--> udskriv liste over IRQ
evt i windows

Jeg tror en enhed konflikter med skærm.
Nyt OS tilrådes geninstalleret.

Delfinen
Hej. Jeg har fået besøg af en rød mand med gul hjelm på min pc. Han er ikke til at få væk igen, han ligger inde i c-drevet og gemmer sig. Jeg har fået ham væk fra skærmen, hvor han dukkede op, hvergang der blev tændt, og spærrede for alt. Norton skriver, at han ingen trussel udgør, men han er ikke velkommen hos mig alligevel. jeg har slv, af vanvare, aktiveret ham d. 24, men kan se at han er installeret d. 18. Hvordan kan det lade sig gøre?Gode råd og vejledning, må gerne skrives i forståeligt "tumpesprog". Jeg er ingen ørn til computere, er på begynder stadiet endnu. På forhånd tak
Lav en kande kaffe og følg den anvisning til punkt og prikke som er her:
http://www.spywarefri.dk/forum/links/hjtanv.htm

Tror du bliver overrasket over hvor meget l... der ligger på din maskine.
Det tager lidt tid men er det hele værd....

Gå efter bolden - ikke manden.

Den glade ejer af en "Maxi 77" byggeår 1980 nr. 3012
 Svendborg

Hey .. jeg har det samme problem som Toffee har. men aner ik hva problemet er.. min skærm går bar i sort når den lige er startet altså når msn og det der kommer frem går den bar i sort.. den er et par måneder gammel.. efter den bliver sort i et stykke tid bliver den slukket ..
er det noget med støv og gøre ? eller andre forslag ..__
Hej har samme problem, ved ikke hvad jeg skal gøre det sker også ved youtube minecraft mw2 black ops, faktisk alle spil.
Der er yderligere 1 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis