indbagt kylling?

Hjælp!!!

Efter en (synes jeg selv) omfattende søgning på danske mad sider er det ikke lykkes mig at finde en eneste opskrift på indbagt kylling som man kan få det på kinesiske resturanter mv.
Kan det virkelig passe?

Måske er der en lds'er der kan hjælpe?

Jeg har i et svensk/norsk tv madprogram hørt at man kan købe en færdig melblanding der bare skal røres op med vand, men er det også muligt i Danmark? Jeg har været i et par asiatiske butikker uden held...

Desuden efterlyses en god afprøvet opskrift på fyldig sur-sød sauce.

Marshmellows til folket
.......og en extra til mig :-)
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvad vilo du dog det for.
Kylling smager allerbedst stegt i gryde med persille inden i. NO doubt.
Alt andet er bare fekumdik.

Delfinen
Tak tak mange tak biggrin

-og da det gik op for hende at det hedder dybstegt kyllig, ikke indbagt, var der faktisk flere opskrifter at hente på nettet. :oops:

Pips

Marshmellows til folket
.......og en extra til mig :-)
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis