about : blank

Mit styresystem er Win XP og mit internet er explore. Mit problem er at jeg ikke kan bestemme min startside selv. Jeg har prøvet at teste med Ad-aware, den finder 8 uønskede objekter som jeg kan gå ind og fjerne. Men når jeg går ind på explore er det det samme igen. Jeg har også prøvet at ændre startside v.h.a. regedit, men lige lidt hjælper det. er der ikke en der har nogle gode råd? :idea:
11 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej

Her netop været igennem samme problem for 14 dage siden. Den tvungne hjemmeside abuot:blank er åbenbart ret udbredt. Det kan relativt enkelt lade sig gøre at afhjælpe problemet, men du har brug for eksperthjælp og der er tilgængelig gratis på http://www.spywarefri.dk Desværre holder deres forum sommerlukket indtil lørdag den 24/7.
Læs i øvrigt mit sidste indlæg i denne tråd http://www.lav-det-selv.dk/viewtopic.php?t=6515 for nærmere detaljer (man må vel godt reklamere bare lidt for ens egne indlæg?).
Det som du har brug for hjælp, til er tolkningen af de filer i registreringsdatabasen som programmet "hijackthis" finder. Dette program finder både de gode (og nødvendige filer som det er en katastrofe at slette) og skrukene. Eksperterne i spywarefri kan helt præcist fortælle dig hvilke der bør slettes. Det er ikke tilrådeligt at gå igang selv, det kan gå helt galt. Når din computer er renset kan du gratis downloade "sikkerhedspakken" Den består af 4 programmer, de beskytter mod lignende svært irriterende oplvelser og har desuden flere andre gode funktioner.
Hvis du har forstand på tingene selv og er villig til at løbe risikoen kan programmet "hijackthis" downloades herfra: http://www.spychecker.com/program/hijackthis.html
Held og lykke med afhjælpningen af problemet

mvh Anders
Hej Anders.

Du kan tro man må reklamere for sig selv når det er relevant. Tak for dine indlæg!

Mvh. JørgenE
Efter at have læst alle jeres indlæg, og ved hjælp af de mange gode hjælpeprogrammer er det lykkes at elimenere den indtrængte spyvare.
Tusinde tak for hjælpen.
Annonce
Tillykke stormy
Jeg læste faktisk igår at about:blank er en af de ret svære at slippe af med. Har du installeret "sikkerhedspakken"?

mvh Anders
Hej AndersKruse.

Hvad hedder de programmer som du kalder sikkerhedspakken?

Jeg kan ikke finde dem på spywarefri.dk

Mvh
Selvbyggeren
Hej Anders.

Mange tak for din hjælp biggrin

Jeg har også about:blank på min PC, og er ved at følge din vejledning i at få den fjernet.

Mvh
Selvbyggeren
Hej Selvbygger

Hvor går du ind henne, for jeg synes ikke der står noget om About:Blank :o

Med venlig hilsen

Søren
Der er yderligere 1 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis