[b]HJÆLP!![/b]

Er der nogen der kan hjælpe mig :?:

Mit skrivebord er blevet sort og der ligger den her besked på det som et link eller hvad det nu hedder. Siger det nogen noget eller er der nogen der kan hjælpe mig med at slippe af med det igen? cry


ALL YOU DO WITH COMPUTER IS STORED FOREVER IN YOUR HARD DISK. WHEN YOU VISIT SITES, SEND EMAILS... ALL YOUR ACTIONS ARE LOGGED. AND IT IS IMPOSSIBLE TO REMOVE THEM WITH STANDARD TOOLS. YOUR DATA IS STILL AVAILABLE FOR FORENSICS. AND IN SOME CASES FOR YOUR BOSS, YOUR FRIENDS, YOUR WIFE, YOUR CHILDREN.

Every site you or somebody or even something, like spyware, opened in your browser, with all images, and all downloaded and maybe later removed movies or mp3 songs - ARE STILL THERE and could broke your life!


SECURE YOURSELF RIGHT NOW!

Removal instructions :!: :!:

[IMAGE:234]

8 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
BobbleTrouble
BobbleTrouble Trådstarter
353 8881
Ok der troede jeg lige jeg var smart at sætte et billede ind, men det viser da absolut nada, håber stadig på hjælp
Sniffer
Sniffer
1621 4440
Hejsa.
Det er alt for lidt oplysninger du giver........Hvilket styresystem bruger du? Hvis det er XP har du mulighed for at genskabe efter valgfri dato og så skulle du vel være det kvit. Jeg har ikke selv Xp......så jeg kender ikke funktionen.
Noget kunne dog tyde på en keylogger og så skal du bruge et lille program til det. Søg her på sitet med ordet "spyware" det har været oppe og vende.
Hvis du ved hvornår du har fået "gæsten" kan du fjerne det manuelt ved at eftersøge det i stifinder.
Har selv haft noget lignende, men det var gemalen der havde besøgt en temmelig lummer side som havde lagt noget fyfy som skrivebordsbillede....(ska lige love for at den gut kunne blive ved i en uendelighed)
Troede egentlig her var masser af nørder der kunne klare dette spørgsmål i en ruf.........
Kom igen hvis det ikke lykkes.
Hilsner
sniffer

Sniffer  
Det kunne lyde, som om du har fået en webside som skrivebord!

Prøv følgende (i hvert fald hvis du har Windows XP):

- højreklik på skrivebordet
- vælg egenskaber. Nu skulle du få et vindue, der hedder "egenskaber for skærm"
- vælg fanebladet "skrivebord"
- klik på "Tilpas skrivebordet". Nu skulle du få et vindue, der hedder "skrivebordselementer"
- vælg fanebladet "web" og fjern eventuelle "hakker"/flueben i den liste, der fremkommer over "websider"
- Det kan godt være, du også skal trykke på knappen "gendan standard" på fanebladet "generelt".

Hvis du har en anden Windows er fremgangsmåden en lidt anden - som jeg ikke kan huske i hovedet.

Det kan muligvis afhjælpe problemet/symptomet. Noget helt andet er så, at siden ikke er kommet der af sig selv, så selv hvis siden ikke er skadelig, så du har nok et sikkerhedshul af en art, som Sniffer også skriver, så jeg vil anbefale følgende:
- scanning for spyware
- installation af firewall
- installation af antivirusprogram
- opdatering af Windows med alle tilgængelige service packs og fixes

Hvad du end gør, så lad være med at følge sidens anvisninger! - det kan godt være, "de" vil/kan sælge dig noget, der lukker hullet, men deres markedsføringsmetoder er svinske...

Mvh
Thomas

Hvis bare alt GDS var som LEGO...
Annonce
Hej

Jeg tror sniffer har ret, i xp er systemgendannelse en meget god funktion til at slippe af med den slags irriterende ting.
Gennem start menuen vælges "alle programmer" så vælges "tilbehør" herunder vælges "systemværktøjer" og tilsidst vælges "systemgendannelse" Herfra er det bare at følge vejledningen. Tidspunktet for systemgendannelse vælges selvfølgelig til før du fik dit problem.

Held og lykke

mvh Anders
BobbleTrouble
BobbleTrouble Trådstarter
353 8881
Tak for hjælpen allesammen. Jeg har ihvertfald fået det væk fra skrivebordet nu. håber ikke at det har gjort anden skade.

mvh

Kasper
Annonce
@BobbleTrouble:
Det er fint, at du har fået det væk...

Men lad for din egen skyld være med bare at håbe, at det ikke har gjort anden skade - der er sandsynligvis "hul i din pc", så næste gang kan det være, det ikke er dit skrivebord men din home-banking, der bliver "lånt".

Nå ja; når du har installeret firewall og antivirus kan det være, du bare for en sikkerheds skyld skal skifte password på din home-banking.

Mvh
Thomas

Hvis bare alt GDS var som LEGO...
Hej igen

Jeg har lært noget de sidste dage om netop det som denne tråd handler om. Min startside blev hijacket! helt utrolig irriterende. Mit standart råd om systemgendannelse virkede ikke, anti spyware programmer, norton antivirus og firewall havde heller ikke beskyttet tilstrækkeligt. Heldigvis havde jeg læst anje´s indlæg i denne tråd og efter meget frustrerende forsøg på selv at løse problemet selv gik jeg igang efter den opskrift som findes på www.spywarefri.dk Hovedmidlet er et program som hedder hijackthis. Programmet fremkommer med en ret fyldigt liste over filer som kan være skyld i problemet. Man kopierer så listen til et indlæg i forumet hos spywarefri.dk, som så fremkommer med en opskrift på hvordan du skal gøre. Det er et fåtal af filerne der skal slettes og det er ikke muligt ummidlbart at se, hvad der er sikkert at slette (hvis man blot sletter filer på må og få kommer man sandsynligvis helt galt afsted!) og det er her at eksperterne på spywarefri.dk er en helt uvurderlig hjælp. Faktisk kommer de med en komplet opskrift incl. programmer der skal downloades og installeres, herefter følger 1,5 sides instruktion som skal føles. Efterfølgende skulle hijackthis programmet køres igen og resultatet sendes igen til eftersyn på spywarefri.dk. Og det virkede rigtig godt. Stor ros til de folk. Det bedste var næsten, at man samme sted kan downloade en sikkerhedspakke på 4 programmer, alle med forskellige egenskaber. Disse programmer lukker sikkerhedshuller og gør det næsten umuligt at hijacke computeren samt blokerer for meget spyware. se i øvrigt http://www.spywarefri.dk/pakken.htm
Jeg har installeret Spywareblaster, Spywareguard, IE Spyad og IE Private Keeper fra pakken og de kører fint uden at generer hinanden eller sløve computeren.

mvh Anders
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
x

Lignende indlæg

 1. Sailing the Farm - Please join our sailing-coop to china
  Lav-Båd (37 svar)
 2. I Need help please with this
  Lav-Computer (6 svar)
 3. fejl i nero 7
  Lav-Computer (2 svar)
 4. Moms på selvbygget båd
  Lav-Båd (4 svar)
 5. Garden Fence
  Lav-Have (5 svar)
 6. Sidste side..........
  Over hækken (2 svar)
 7. Ny gammel bærbar
  Lav-Computer (6 svar)
 8. motor der viser lavt olietryk men har massser af olie
  Lav-Bil (8 svar)
 9. Kan I klare en til?
  Over hækken (2 svar)
 10. Avatar i profil
  Om Lav-det-selv (3 svar)

Har du et spørgsmål eller vil du hjælpe de andre?

Tilmeld dig som bruger nu og få adgang til det hele - det er gratis!

Tilmeld dig her