køkkengulv på strøer

Hej.

Vi skal have et nyt køkken sat op i vores hus. Desværre viste det sig da vi brød det gamle køkken ned at gulvet nogle steder var lidt blødt (læs råddent). Under gulvet er der strøer.

Hvad skal der gøres. Skal man lægge gulvplader på strøerne, køkkenelementer ovenpå og til "pæne" gulv lagt svømmende mellem køkkenelementerne, eller skal man ligge et solidt pænt gulv i hele køkkenet.

Majbritt
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Vi er blevet kraftigt anbefalet Wikanders af vores køkkenfirma, som ikke selv forhandler det, og det er fordi der er kork under det ægte (!) træ, og en overfladebehandling der er utroligt stærk.

Fandt et skibsgulv med løse sorte fuger til kr. 249 på specialtilbud hos Tæppeland i dag. Bemærk, det er ikke et plankegulv, men til at lime på underlaget - spånpladen - og med nogle bøjelige plasticfuger i stedet for dem til både, men lagt ligner det en herregård, og jf. Tæppeland et særdeles velegnet og letfjedrende gulv til et køkken, hvor man står meget op.

Limen kostede så godt nok ca. 500 kr. til 15 m2, men totalt er det da også billigt for et praktisk gulv, der ser virkeligt godt ud.

Normalt er prisen kr. 499 i Tæppeland, men de havde et restparti fra nogle paller der var blevet dem tilbudt (vel af Tæppland), så prisen var gældende indtil der var udsolgt. I Roskilde har de ca. 15m2 tilbage endnu.

Mvh. JørgenE
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis