Maling af døre

Vi har lige købt en lejlighed i Taastrup og vil i den forbindelse gerne male alle de kedelige brune inderdøre hvide. Men hvordan skal de males for at blive flotte, skal vi slibe dem let ned først ?
8 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
njord
njord
6258 7120
En let afslibning skader sikkert ikke men paspå ikke at slibe gennem fineren. Afvast børene i en grundrens og mal med rulle eller pude for det bedste resultat.

PS Pas på med den nyindkøbte excentersliber, den tager let ved og til dørene skal du anvende en ret fin skive og så hele tiden bevæge sliberen, men du kan også nøjes med slibeklods og knofedt..

Held med projektet.

Venligst Njord smile

MVH Njord
Hej

Det bedste resultat fåes ved at afmontere alle beslag og lade et malerfirma/ autolakeri sprøjtemale dem.
Mon ikke det skulle kunne lade sig gøre for ca. 500,- kr. pr dør i den ende af landet, her i hovedlandet er det nok billigere.

------------------
www.orla-nautrup.dk
Jeg har tidligere undersøgt prisen for at få malet køkkenlåger hos en proff. Her var 500 kr ikke nok. Det lå nærmere omkring 700.

Når du er oppe i det leje, kan du overveje nye dører - hvis du kan finde nogen der passer.

Her på "djævleøen" (som det hedder ovre i den sort muld) er prisniveauet af en eller anden grund ca. 25% højere. wink

Hilsen Per

Med venlig hilsen
Per M. Friis

Du kan male dem selv, men det bliver hurtigt et hårdt arbejde.
Hvis døren er sådan en brun finer dør, kan du med fordel fuldspartle hele døren, og så med forsigtighed slibe den. Det gør det nemmere, at få en helt glat flade uden at du skal male en hulens masse gange. Når du skal male, så brug en glat rulle (gå ned hos den lokale farvehandler, han kan hjælpe dig med de rigtige materialer).
Vil du have dem malet proff., så kan Lux-Lack (www.lux-lack.dk) her i hovedstaden hjælpe. Og ja - prisen er i omegnen af 7-800 kr. pr. dør
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
njord
njord
6258 7120
Med de nævnte priser på malerarbejdet, bør du overveje kraftigt om ikke der kan indkøbes en børplade, med de rigtige mål, du har trods alt både hængsler og låsekasse samt karm.
Det er sandsynligvis en "papdør" du har og sikkert også det du vil få med en ny plade. Der findes bedre og dyrere alternativer...
Måske er en ældre papdør i bedre kvalitet end en ny, jeg ved det ikke, men mange produkter udhules i kvalitet for at kunne laves lidt billigere.

Venligst Njord wink

MVH Njord
PeterR
PeterR
4000 4000
Hvis der hverken er fyldinger eller noget er det da hurtigt overstået med noget kvalitetsmaling og en fin lakrulle. Bare man lige piller døren af afmonterer alt og ligger den ned når der males. Så er der ingen maling der løber. Husk oliemaling gulner med årene.

MVH en der kender en som har gjort det.

Sendt fra min Commodore64
Hvorfor ikke købe en rigtig fed gammel motorcykel.
Se Min XSer her
Kik forbi www.yamahaxs650.dk
 
Annonce
Vi har med stor fornøjelse - og et meget flot resultat - tapeseret vore gamle kedelige glatte døre, som var lakerede. En gang savsmuldtapet - (til ca. en 20'er for en megarulle) - og en maling, der passer til væg eller karme efter ønske. Det ser rigtig godt ud.
Hilsen Hanne

Hanne
Der er også den mulighed at Desifixe dørene. Desifix er en selvklæbenefolie der kan købes hos farvehandler. Det fåes i mange farver oh mønstre. Det ligges på ved hjælp af en vinduesskraber med gummi på. Fjern lidt af beskyttelses papiret på bagsiden, gør det fast på døren - træk forsigtigt papiret at samtidig med at du glatter med gummi skraberen. Kanter skæres forsigtigt til med en skalpel den købes på apoteket. Desifixen kan godt fjernes igen blot ved at varme det op med en føntørre. Resultatet bliver utroligt flot - jeg har selv prøvet.
LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på spartelmasse og maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07 Se mere her
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis

Se også