dårlige inder/yder vægge???????

Jeg overvejer at købe et hus, hvor dele af murene tilsyneladende består af en bindingsværkskonstruktion, der er blevet pudset. I tilstandsrapporten står der om den ene mur at dens nederste del er kritisk opfugtet. Er der nogen der ved hvad dette betyder, og hvad det koster at reparere. yder/inder vægge har fået et 1 tal i k1 rubrikken, betyder det at de kan falde sammen???På forhånd tak for svaret.
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej Karina.
Det du skal forstå i rapporten, er at ydervæggen trækker fugt op fra fundamentet, som gør du får problemer med at holde farve/puds på væggen.
K1 betyder, at konstruktionen har en mindre alvorlig skade, som jeg vil anbefale bliver udbedret, før skaden liver mere alvorlig.

------------------
Poul Erik

PE

Hej

Det der med tilstandsrapporter bør man være skeptisk over for. Den bygningssagkyndige er betalt af sælger og ønsker ikke, at fremstille huset for dårligt. På den anden side nævner ordet "kritisk". Det kan senere redde ham når han skal stå til ansvar over for det forsikringsselskab, der har udstedt ejerskifteforsikringen. Stol kun på dine egne rådgivere.

Hilsen Per

Med venlig hilsen
Per M. Friis

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis