Planløsning råd og vejledning

Hej alle sammen :-)

Min kone og jeg er er ved at gentænke planløsningen på et hus, som vi for nyligt har købt. Vi er ret afklarede om at vi vil vælte den lodrette væg mellem køkken og stue, således at vi får etableret et køkken-alrum. 

Dog har går vi med følgende to overvejelser, som vi lige ved vende med "panelet" inden for at høre, om i har andre gode idéer :-) 

1) Blænde de to døre i køkkenet til bryggers og gang, således at køkken-alrummet bliver ét stort rum med adgang kun fra gangen.

2) Blænde hovedindgangen til bryggers og lave en ny dør ud til entréen

Håbet er, at man kan få lukket bryggers lidt af, således at gæster ikke benytter bryggersindgangen men i stedet bruger hovedindgangen (Vi vil ligeledes ændre vores udeareal, således at dette bliver åbenlyst). Desuden vil vi ved at kunne blænde dørene til bryggers og gang fra køkkenet kunne lave et større køkken samt udnytte køkkenarealet bedre, da der ikke skal tages hensyn til dørene. 

Hvad tænker i? Har i andre idéer? 
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Halløjsa

Her er mine "2 cents"

1) Blænde de to døre i køkkenet til bryggers og gang, således at køkken-alrummet bliver ét stort rum med adgang kun fra gangen.
-> Uden dør fra bryggers til køkken bliver det måske bøvlet hvis i skal lave noget "svinere" i bryggerst( ølbrygning, el lignende) som i gerne vil have in i køkkenet bagefter. I gamle dage var køkkebnet jo et rum man gemtevæk fra gæster pga mados, mm. Mht indeklime er det også oftimalt a tundgå køkken-alrum

2) Blænde hovedindgangen til bryggers og lave en ny dør ud til entréen

-> Hvordan vil i komme ud på tørresnor med vasketøj etc. Og havd emd mudderstøvler og lignende på børnene? Igennem entreen vil vel svine en del. Man kunne ef afskærme den indgang så den ikke så så "indbydende" ud for gæster

Andre tips:

  • Se på router, datanetværk og accespoint i loftet så der er god wifi i hele hytten (er der allerede antennekabelr trukekt rundt kan disser erstattes. Og eventuel tv signal kan køre igennem datanetværkskablerne (sørg for de er skærmede i så fald) (rød på billede)
  • Evt lille overdækning af hoveddør + 2 flotte stedsegrønne planter på hver side så den fremstår tydeligere
  • Ellers er planløsning ret god ud til forældre + 3 børn. Eller forældre + kontor + 2 børn
  • EVt teresse til aftensolen
Er gået lidt amok i paint ;-) - vedhæftet

Love er minimumsiveauet
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis