Stukliste hvor der sidder lampeudtag

Hejsa. Vi er ved at opsætte stuklister i flere rum. Vi er dog stødt på den udfordring, at I det ene rum har elektrikeren været forbi og skifte vores lampeudtag til et nyt. Vi tænkte ikke over, at det måske havde givet mening at få det flyttet. Og vil nu helst spare pengene, så han ikke skal ud forbi igen. 
Hvordan ville I gøre, så løsningen med stuk bliver så pæn som muligt? 

Listerne er af et flamingo lignende materiale, og sidder Ca 8 cm fra væggen og loftet, når de kommer op. Dermed sidder udtaget faktisk lige midt i listen.
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Selv om du havde tænkt på det medens elektriker var der, så ville det være meget vanskelig at flytte udtaget. Der går sikkert 2 . 3 rør ind i det, som skal afkortes eller forlænges. Desuden skulle der saves noget stort hul ud i loftet for at få dåsen flyttet.
Jeg vil tro det ser bedst ud at afslutte stukliste 5 mm før udtag og så begynde igen 5 mm efter. Så kan man se hvad det er der er årsagen til hullet i liste føringen. Billede 2 og 4 
Alternativ er at sætte en stump stukliste op som billede 3 men med udfræsning så der er plads til udtaget. Men så skal denne stump skrues fast med 2 synlige skruer. 
Der er ikke en løsning som er super god. 

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis